2014年6月29日星期日

Kreatinin 7.6 i FSGS Alternativ Behandling Ingen Dialyse

I denne artikel fokuserer vi på at tale om alternativ behandling for kreatinin 7.6 i FSGS uden dialyse. Hvis du er interesseret i at lære mere nyttig information, så læs videre. Eller chatte med vores online læge for gratis rådgivning.

Hvad betyder kreatinin 7.6 i FSGS betyde?

Denne diagnose betyder, at patienten er nået til trin 5 nyresygdom med tab af de nyrefunktionen. På dette farlige punkt, bør patienten tage tidligt og hurtig behandling for at forhindre en yderligere forværring af nyre kapacitet og sænke det høje niveau.

I den vestlige medicin, den eneste tilgængelige terapi til at håndtere lidelsen er dialyse eller en nyretransplantation. Enten af ​​mulighederne er bare nyresubstitutionsterapi der undlader at forhindre sygdommens progression. I sidste ende, komplet nyresvigt er resultatet.

Kreatinin 7.6 i FSGS alternativ behandling, der ikke dialyse

Heldigvis har kinesisk medicin behandling er udviklet til at håndtere sygdommen effektivt ved at normalisere høj kreatinin og i høj grad forbedre den resterende nyrefunktion. Den mulighed er almindeligt kendt som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy.

Osmotherapy er en innovativ udvikling af traditionel kinesisk medicin (TCM). Herb medicin eksternt bruges til at arbejde for at udvide blodkarrene, forbedre mikro-cirkulation, fremmer blodcirkulationen, fjerne blod immobilitet, anti-koagulation, reparere de værdiforringede nyre iboende celler, og i høj grad øge den samlede nyrefunktion. Interesseret i at lære mere? Tjek venligst her.

Hvis du eller din elskede en lider kreatinin 7.6 i FSGS og vil gerne finde en alternativ behandling uden dialyse, anbefales det at overveje at tage Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Hvis de behandles i tide, har du stort håb til at leve et langt længere levetid og stærkt forbedret livskvalitet. Noget uklart? Lad os vide. Glad for at dele gode råd!

没有评论:

发表评论

Online Expert