2014年6月30日星期一

Kreatinin niveau på 7.2 i IgA nefropati Skal jeg være bekymret

"Ifølge min læge, jeg har udviklet kreatinin niveau på 7.2 med IgA nefropati. Skal jeg være bekymret? Behov dit hurtigt svar. Tak! "

Ekspert svar: Vi har fået din henvendelse. Som du sagde, er du lider af kreatinin niveau på 7.2 i IgA nefropati. Glad for at dele nyttige råd til din bedre opsving.

Skulle du være bekymret med denne nyre lidelse? Jeg er bange for, at svaret er "ja". Som bekendt det normale spektrum af serumkreatinin er omkring 0.5-1.3. Niveauet begynder at stige, når omkring 50% eller mere af nyrefunktionen er blevet tabt. Din kreatinin niveau er for højt. Det indikerer, at dine nyrer er blevet alvorligt beskadiget, og de fleste af Deres nyrefunktion er blevet tabt. Du er nået til slutningen nyresygdom.

Venstre ubehandlet eller ikke kontrolleres effektivt, både din forventede levetid og livskvalitet vil blive hårdt ramt. I alvorlige tilfælde vil sygdommen være livstruende. Derfor er du foreslog at tage tidlig og effektiv behandling så hurtigt som muligt.

Mens, hvad er den bedste behandling for kreatinin niveau på 7.2 i IgA nefropati?

Hidtil er et naturligt middel kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy betragtes som en af ​​de bedste behandlinger for IgA Nefritis. Som en holistisk tilgang, kan det ikke kun fjerne symptomerne, men også behandle sygdommen fundamentalt fra den egentlige årsag. Derefter kan patienterne forvente at få den bedste opsving.

Hvis du er interesseret i at lære mere om Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, klik her for at lære mere. Håber det hjælper virkelig til bedre forståelse. Stadig har spørgsmål om administration af din sygdom? Efterlad en besked i nedenstående. Vi vil svare dig hurtigt inden for 24 timer. Hold godt!

没有评论:

发表评论

Online Expert