2014年6月9日星期一

Hvad Herbal Medicine er godt for nyresvigt og GFR 12

Nyresvigt og GFR 12 er en ganske alvorlig nyresygdom . Patienter, der har været diagnosticeret med denne lidelse ofte spekulerer på, om der er noget alternativ urtemedicin. I den følgende tekst , lad os diskutere dette spørgsmål. Har du et spørgsmål ? Chat med vores online læge for gratis rådgivning.

Naturlægemiddel til nyresvigt og GFR 12

? Urter

Visse urter kan bruges til at hjælpe med at behandle nyresvigt. Før du tager disse plantestoffer retsmidler , tale med lægen for at bekræfte sikkerhed og korrekt dosering .

- Astragalus . Denne urt har været anvendt i traditionel kinesisk medicin i tusinder af år . På grund af dens virkninger, herunder anti- inflammation, vanddrivende og sænke højt blodtryk, kan Astragalus beskytte nyrefunktion.

- Lakridsrod . Roden af ​​planten anvendes medicinsk til at behandle kronisk nyresvigt . Før du tager det, tale med lægen om mulig bivirkning .
Hvis du er interesseret i at vide den detaljerede urter liste til din tilstand , er du velkommen til at kontakte os på kidney-support@hotmail.com .

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

På grund af dens overraskende helbredende virkninger for nyresygdom, er Micro- kinesisk medicin Osmotherapy nu bliver mere og mere populære blandt nyrepatienter fra hele verden .

I tilfælde af nyresvigt og GFR 12 , kan Micro- kinesisk medicin Osmotherapy funktion til at beskytte den resterende nyrefunktion , forbedre mikro- cirkulation , hæmmer inflammatorisk respons i nyrerne, reparere beskadigede nyre celler og væv , og i høj grad fremme det samlede nyre funktion.

Hvis du vil vide mere detaljeret introduktion om denne behandling , er du inviteret til at klikke her for at se video introduktionen . Derefter vil du have en bedre forståelse om denne innovative behandling !

没有评论:

发表评论

Online Expert