2014年6月30日星期一

Kreatinin holder stigende til 4.7 i Lupus Skal jeg være bekymret

"My kreatinin holder stigende til 4.7 i Lupus, skal jeg være bekymret?" Dette er en forespørgsel, vi fik fra en patient. Nedenfor er vores detaljeret forklaring på dette spørgsmål. Læs videre for at lære mere nyttig information.

Vores nyre læge er tilgængelig online nu at give dig gratis og professionel hjælp. Chat med dem, hvis du foretrækker at tale direkte og få rådgivning.

Hej, tak for høring os. Det er vores fornøjelse at dele nyttige råd. Som du sagde, din kreatinin holder stigende til 4.7 i lupus, så du har udviklet i fremskredent stadium af Lupus nefritis med moderat fald i nyrefunktionen. Faktisk er det en ganske alvorlig tilstand. Du er foreslået til at tage tidligt og effektiv behandling så hurtigt som muligt for at forhindre sygdommens yderligere forringelse eller endog vende nyreskade.

Hvis du vil svare dig med personlige forslag, vi først gerne vide mere om din sygdom situation som din alder og køn, medicin historie, nuværende nyrefunktion vedtaget behandling og generelle helbredstilstand. Du kan kontakte os på kidney-support@hotmail.com med detaljerne. Vi vil foretage en omfattende analyse og svare dig hurtigst muligt inden for 24 timer.

Sammenlignet med konventionelle medicin behandlingsformer, kan naturlige alternativ middel kendt som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy sikre mere tilfredsstillende helbredende virkninger. I tilfælde af din kreatinin holder stigende til 4.7 i Lupus kan Osmotherapy fungere at forhindre yderligere tilbagegang af nyre kapacitet, hæmmer inflammatorisk respons, fjerne blod immobilitet, forbedrer blodcirkulationen, reparerer de værdiforringede nyre iboende celler og genskabe den samlede nyrefunktion.

Hvis du er interesseret i at lære mere detaljeret introduktion om Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, kan du klikke her. Stadig har noget uklart om at styre din lupus og kreatinin 4.7? Du er velkommen til at forlade din tvivl i følgende opslagstavle. Glad for at dele gratis hjælp!

没有评论:

发表评论

Online Expert