2014年6月16日星期一

Hvordan jeg kan undgå dialyse med serumkreatinin 6.5

Jeg er en patient med kronisk nyresygdom 4. etape, hvordan jeg kan undgå dialyse med serumkreatinin 6.5? ------ Adspurgt en patient i Amerika.

Naturligvis serumkreatinin 6.5 er meget højere end dagsværdi (0.5-1.2mg/dl). At hjælpe med at fjerne metaboliske produkter og lindre forskellige symptomer, kan dialyse være i almindelig brug. Men ikke alle er villige til at skifte dette middel, og der er altid nogle bivirkninger.

Inden besvarelsen af ​​spørgsmålet, er det meget vigtigt at finde ud af årsagerne til kronisk nyresygdom, såsom forhøjet blodtryk, diabetes, hjertesygdomme eller infektioner.

For at være ærlig, er det vigtigste at undgå dialyse med serumkreatinin 6,5 måde er at gendanne de sårede nyreceller og forbedre nyrefunktionen. I klinikken kan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy være så pålidelig løsning.

Hvorfor er anbefalet dette middel?

Det er en ny form for traditionel kinesisk medicin, men anvendes eksternt. Det er desuden praktisk, behagelig og ingen bivirkninger. Vigtigst er at forbedre nyrefunktionen dramatisk.

Hvad er funktionerne i denne behandling?

Basalt set, kan denne behandling funtionerne indgås som følger: fremmer blodcirkulationen, anti-inflammation, anti-koagulation af blod, næringsstoffer levering til de beskadigede nyrer, stimulere selvhelende evne iboende celler.

Efter en periode med behandling, kan kreatinin 6.5 downloades og dialyse undgås. Hvis du er interesseret i dette, bedes du kontakte os den sidste lægeerklæring enfermedad-renal@hotmail.com. Efter en grundig analyse, vil der levere individualiserede behandling planen.

Derudover skal du også nødt til at spise mindre kreatin kosttilskud (rødt kød). Hvis der ikke er nogen indlysende hævelse, skal patienterne drikke en vis mængde af væsker for at forhindre dehydrering.

没有评论:

发表评论

Online Expert