2014年6月16日星期一

Sådan lavere kreatinin mens i dialyse

Dialyse er en metode til livreddende behandling for mennesker med nyresvigt. Dette kan hjælpe med at fjerne kreatinin og andre affaldsprodukter fra kroppen. Kreatinin kan sænkes men er stadig højere end normalt. Hvordan til at sænke kreatinin mens i dialyse?

Kreatinin er metabolisk produkt af muskel metabolisme. Sunde nyrer kan fungere 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen og 365 dage om året for at filtrere blod. Men når nyrerne ikke fungerer ordentligt, høj kreatinin niveauer ophobes i kroppen. Dialyse er udført periodisk. Hæmodialyse er lavet 2-3 gange i løbet af uge 3-4 timer hver gang. Peritonealdialyse sker hver dag. Dog kan dialyse ikke køre så effektivt som indfødte nyrer. Således er det ikke muligt at fjerne alt affald og giftstoffer fra kroppen. Selv hvis du er i dialyse, din kreatinin stadig højt. Endvidere kan utilstrækkelig dialyse forværre tilstanden betydeligt.

Hvordan lavere kreatinin mens dialyse? Som nævnt ovenfor, høj creatininniveauer resultater af nyreskader og tilbagegang af nyrefunktionen. Hvis de indfødte nyrer fungerer muligvis bedre, vil kreatinin og andre affaldsprodukter fjernes fra kroppen.

Sådan gendannes den beskadigede nyre-struktur for at forbedre nyrefunktionen? Rensning af blod og stamcelleterapi er effektive behandlinger for dialysepatienter.

Oprensning af blod er ingen specifik behandling. Refererer til en gruppe af blod oprensningsmetoder. Blood rensning kan fjerne alle typer af affaldsprodukter fra blodbanen. Derfor kan du skabe et gunstigt boligmiljø til reparation beskadiget nyre struktur.

Stamcelleterapi kan hjælpe med at reparere beskadigede nyre struktur for at forbedre nyrefunktionen. Stamceller er en gruppe af umodne celler med høj differentiering kapacitet. Under passende betingelser, kan de differentiere til nye celler til at erstatte de beskadigede nyre funktionelle celler. Når beskadigede nyre væv og celler kan repareres, vil nyrefunktion forbedres betydeligt. Således kreatinin stærkt reduceret.

Nævnt ovenfor om hvordan man kan sænke kreatinin mens dialyse? Hvis du er interesseret i vores produkter, fortsætter med at være opmærksom på os! Vi har artikler om forskellige sygdomme i nyrer, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre har al den oplysninger, hvis du har problemer, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert