2014年6月16日星期一

Mener du GFR 35 og Ødem nyresvigt Trin 3

GFR (glomerulær filtrationsrate) er en vigtig indeks til at underrette de nyrefunktioner. Der er en patient med nyresygdom rundt lider GFR 35 og symptomet af ødem? Mener du? hvad gør i disse forhold?

Hvad menes GFR 35?

Der er en række af serier med GFR, som kan vise nyrefunktionen. Hvis du eller din elskede er blevet fundet, at symptomerne på betændelse, proteinuri eller urin blod desværre havde jeg en nyrefunktionen test for at kende den bedste nyresygdom. Det følgende er bogstavet for værdien af ​​GFR

Af ovenstående tabel, kan vi sige, at betyde GFR 35 udviklede moderat fald i GFR, dvs er omkring halvdelen af ​​deres nyrefunktion tabt.

Ødem i nyresvigt

Ødem, den fælles symptom på nyresygdom, mange patienter lider af det under sygdom. Patienter med denne betingelse kan opleve træthed, blege ansigt, åndenød, osv. Jo beskadigede nyrer ikke producerer EPO kan stimulere produktionen af ​​røde blodlegemer. Endvidere kan farligt affald i kroppen forkorte levetiden af ​​røde blodlegemer.

Hvad skal jeg gøre med GFR 35 med symptomer på ødem?

Måske mange dialysepatienter vælger at hjælpe med at forbedre nyrefunktionen og lindre symptomer, de har. Desværre er der flere og flere patienter forklarer, at der vil være nogle komplikationer, der opstår under eller efter dialyse. Heldigvis, i Shijiazhuang nyresygdom Hospital, kan nogle naturlige behandlinger hjælpe patienterne med at reparere nyreskader og øge din immunitet og forbedre nyrefunktionen og GFR 35 kan øges til en vis grad.

Vores terapier omfatter hot pack terapi, immunterapi, stamcelleterapi, fod spa, medicinsk bad og blod rensning. Disse behandlinger bruge naturlige midler til at hjælpe patienter til at reparere nyreskader og genopbygge strukturen i nyrerne, vil din nyrefunktion blive forbedret fra roden. Et punkt, jeg kan sige er, at den kliniske effekt er gode patienter, og patienter er meget tilfredse med vores behandlinger.

Mener du GFR 35 ødem i fase 3 nyresvigt, jeg tror, ​​du har kendt i almindelighed. Hvis du er på udkig efter en alternativ behandling for nyresvigt, så send os en e-mail enfermedad-renal@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert