2014年6月16日星期一

Jeg er en patient med FSGS: Hvordan at kontrollere højt blodtryk

Lige nu har vi fået en besked om, at jeg er en patient med FSGS: hvordan man styrer højt blodtryk. Mange patienter med FSGS har forhøjet blodtryk, hvis højt blodtryk venstre ubehandlet yderligere vil forværre FSGS. Så håber du kan læse denne artikel med patienten for at finde svaret, hvis du har spørgsmål, bedes du sende enfermedad-renal@hotmail.com, vil vi svare så hurtigt som muligt.

Hvis du ønsker at kontrollere højt blodtryk godt, er du nødt til at være opmærksom på mange aspekter, herunder den daglige kost, motion, behandling og så videre.

Daglige kost

En ordentlig kost kan hjælpe patienter reducere deres niveau af forhøjet blodtryk og langsom sygdomsprogression. I almindelighed, for patienter med forhøjet blodtryk i FSGS, er kostbehov lavt saltindhold, lavt fedtindhold, lavt kolesterol, højt vitaminer, høj i fiber og protein af høj kvalitet. Derudover skal patienterne også undgå rygning, alkohol og krydret mad. Desuden er det også nødvendigt at supplere calcium og kalium korrekt.

Øvelse

Aerob motion kan fremme blodcirkulationen, øger appetitten og forbedrer søvnkvaliteten. For patienter, tredive fællesskaber motion er korrekt, og havde bedre vælge at gå, tai chi og svømning.

Behandling

ACE-hæmmere (ACE) er en fælles behandling for at reducere højt blodtryk også kan også reducere proteinuri. Men kan du ikke reparere det beskadigede nyre.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en naturlig behandling kan reparere det beskadigede nyre og forbedre nyrefunktionen. Bruges også eksternt, og har ingen bivirkninger for patienterne.

Blood rensning er også velegnet til patienter med forhøjet blodtryk i FSGS. Såsom plasma udveksling, kan som fjerner store og mellemstore molekylære affald fra blodet til at rense blodet.

Akupunktur er en af ​​de effektive behandlinger i Kina, hvilket også er frivillig for patienter at nedsætte for højt blodtryk og behandling af nyreskade.

Nu bør du have en ru viden om, hvordan at kontrollere højt blodtryk. I vores hospital, har mange patienter med højt blodtryk i FSGS blevet reserveret, og håber du er en af ​​dem. Således tidlig behandling er afgørende. Eventuelle spørgsmål, bedes du kontakte vores læge online gratis.

没有评论:

发表评论

Online Expert