2015年7月19日星期日

Ankomsten af ​​de syv symptomer betyde nyresygdom

Ankomsten af ​​de syv symptomer betyde nyresygdom
Nyre sygdom er aldrig stille i de tidlige dage, vil patienten have en masse fysisk ubehag. så tidligt som muligt åben og behandling af nyresygdomme, kan styre og forhindre det i at forværres. Så i starten, hvilket er symptomer på nyresygdom? Dernæst ser vi opsummere de syv symptomer betyder ankomsten af ​​nyresygdom.

1. Ændringer i mængden af ​​urin

Normal vandladning 1000-2000 ml per dag, gennemsnitligt 1.500 ml og urinen er mere eller mindre tilbøjelige til at vise effekten af ​​nyresygdom. Især fine nat sjældent, om fastslået, at et par gange og til at drikke vand før sengetid om natten er ikke så meget på vagt over for nyresygdom.

2. proteinuri

Proteinuri er den vigtigste diagnostiske tilstand, normal voksen daglig udskillelse af protein i urinen ikke overstiger 150 mg. Makroalbuminuri var resultatet af glomerulære filtrering membran abnormiteter. Normal glomerulær filtration membran selektiv filtrering af plasmaproteiner, effektivt kan forhindre størstedelen af ​​plasmaproteiner i glomerulær filtration, kun en meget lille mængde af plasmaprotein i den glomerulære filtrat.

3.Izmenit udseende og egenskaber af urin

Normal urin er klar til lysegul farve, hvis drikke mindre, eller den første morgen vandladning, en lidt mørkere farve. Hvis den røde farve af urinen eller urin skum mere, være opmærksom på nyre lægeundersøgelse.

4. ødem

Nyre vandmasse stofskiftet i kroppen, nyrerne er dårlige, vil vandet ophobes. Nogle personer fandt morgen øjenlågsødem, eller ben, hævede ben, overveje problemet med nyrerne.

5. Hypertension

nefrotisk syndrom vigtige kliniske implikationer, men der er en vandrutschebane og natriumretention, en stigning i blodvolumen, kan være et midlertidigt forhøjet blodtryk. syndrom type Ⅱ kan være en primær renal hypertension.

6. Hypoproteinæmi

Den største proteinkomponent af plasma falder, graden af ​​proteinuri omfang klart forbundet, hypoalbuminæmi ses hos de fleste patienter med nefrotisk syndrom, serumalbumin ved 30g / l eller mindre. Den væsentligste årsag er tab af albumin i urinen, men de er ikke helt parallelle, således at værdien af ​​serumalbumin og albumin syntese katabolisme afbalanceret resultat.

7. gastrointestinale symptomer

Fordi mave ødem ofte ikke spise, kvalme, opkastning, oppustethed, og andre symptomer på gastrointestinal dysfunktion. Når azotæmi, symptomer forstærkes.

没有评论:

发表评论

Online Expert