2015年7月12日星期日

Hvad betyder en blodprøve for creatinin

Hvad betyder en blodprøve for creatinin
En blodprøve for creatinin - en af ​​de mest almindelige diagnose, som er udpeget af lægen for at klarlægge arten af ​​og årsagerne til forstyrrelser i systemet, nyrer og muskler. Essensen af ​​denne fremgangsmåde er baseret på det princip indebærer, at kreatinin er det endelige resultat af en proces af metaboliske reaktioner af proteinstrukturer i den menneskelige krop. Kreatin - et element, der udgør sammen med det andet molekyle resterende nitrogenforbindelser, dvs. et sæt ikke-proteinstoffer, der skal udsendes direkte via nyrerne. Disse ikke-proteinholdige komponenter omfatter følgende komponenter:

creatinin;

ammoniak;

urinstof;

urinsyre.

Niveauet af indikatoren, nemlig på hvilket niveau er sat til "kreatinin" skulle bedømme rigtigheden af ​​de processer i fordelingen af ​​nyrerne.

Vi har en masse af lignende patienter på hospitalet, der modtog vores behandling, har den tilstand forbedret nu. F.eks http://www.hospital-kidney.com/for-patients/. Det beviser, at vores behandling er effektiv, kan din tilstand forbedres med behandlingseffekt. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert