2015年7月28日星期二

Hvorfor patienter med kronisk nyresvigt ofte have en temperatur

Hvorfor patienter med kronisk nyresvigt ofte have en temperatur
og kold temperatur er et almindeligt fænomen hos patienter med kronisk nyresvigt, men tilbagefald er fælles faktorer nyre dårlig kontrol kan forværre tilstanden for det første, kan temperaturen forårsage en stigning i protein i urinen, øget byrden af ​​nyrerne, og så er der feber påvirker Brug af stoffer, hvilket resulterer i en rebound af sygdommen. Derfor, i hverdagen hos patienter med kronisk nyresvigt bør være, hvordan man kan løse dette fænomen?

forårsager temperatur:

På grund af tabet af store mængder protein og fiber kost af strenge begrænsninger i patienter med kronisk nyresvigt ofte hypoalbuminæmi, hvilket reducerer patientens immunsystem, så patienter er særligt sårbare over for infektioner, herunder øvre luftvejsinfektioner, hudinfektioner, tarminfektioner, urinvejene, og så videre. Når kroppens immunsystem til at bekæmpe disse infektioner, vil patienten har feber.

Fremgangsmåde:

1, bør forbedre immunsystemet: at sikre tilstrækkelig ernæring, ordentlig motion er den grundlæggende metode. For patienter i lav-feber, er det bedre ikke at tage medicin for at forhindre nyreskader. Hvis du virkelig ikke kan tåle at se en læge, til passende behandling til patientens medicinering. Det centrale er behandlingen.

2 ferie: sengeleje, når symptomerne er tydelige, symptomerne er ikke indlysende, men også for at undgå fysisk arbejde; ødem, bør hypertension klart være en saltfattig diæt.

3, anti-infektion: til forebyggelse og behandling af infektioner, fjerne de inficerede læsioner, opmærksom på kost, ikke spiser rester, vejene uhygiejniske ting, er opmærksomme på varme kulde, for at sikre huden ren og vaske tøj ofte.

4, er det nødvendigt remission at være opmærksom på hvile for at undgå træthed; forhindre lommer af infektion; undgå brug af narkotika skade nyrerne;

Generelt patienter med kronisk nyresvigt som følge af institutionelle feber, til gengæld har feber for nyreskader. Således er nødvendig forebyggelse og rettidig behandling.

没有评论:

发表评论

Online Expert