2015年7月29日星期三

Polycystisk nyresygdom med forhøjet blodtryk: at undgå nyre dialyse iperesadka

Polycystisk nyresygdom med forhøjet blodtryk: at undgå nyre dialyse iperesadka
Højt blodtryk er en almindelig komplikation ved polycystisk nyresygdom, mens dialysen og nyresvigt er noget hver patient polycystisk nyre undgås. Der er ingen tvivl om, at ukontrolleret højt blodtryk kan fremskynde udviklingen af ​​sygdommen. Henviser til, at for at hjælpe patienter med polycystisk nyresygdom højt blodtryk undgå dialyse og nyretransplantation?

Højt blodtryk og nyreskader kan påvirke hinanden, så den første ting at kontrollere højt blodtryk og gennem en fornuftig kost og visse medikamenter. Tja, hvis patienterne polycystisk nyresygdom vil prøve kinesisk medicin er akupunktur anbefales. Nyresygdom patienter polycystisk kan gå og konsultere en læge i traditionel kinesisk akupunktur.

Hvis du ønsker at undgå dialyse og nyresvigt, årsagen er en overtrædelse af nyrefunktionen skal løses uden tvivl. Og hvad er det? Tab af nyrefunktion giver en ændring for dialyse og tager polycystisk nyresygdom til nyresvigt, så vi er nødt til at bevare og styrke nyrefunktionen. Så hvad der forårsager forstyrrelse af nyrerne? Udvidelse af renale cyster kan undertrykke det omgivende væv i nyrer og nyrer gøre iskæmisk og anoxisk gradvist nyrefunktionen er reduceret, skal vi reducere disse cyster.

Den kinesiske Clinical udadtil terapi, som er baseret på kinesiske plantelægemidler, kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er almindeligt anvendt. Gennem forøget permeabilitet af cyste væg, reducere aktiviteten af ​​de celler, der beklæder cystevæske sekretion og ændringer i den interne og eksterne trykforskel cyste væg, kan cystevæske absorberes. Desuden kan nogle nogle kinesiske plantelægemidler forbedre nyrefunktionen, der giver næring til nyreskader og eliminere sygdomsfremkaldende faktor og støtte ægte Qi. Mens nyrefunktionen kan gendannes gradvist, kan nyresvigt og dialyse effektivt undgås.

Hvis din tilstand allerede har udviklet nyresvigt, betyder det ikke, dialyse bør påbegyndes, hvilket vil variere med nyresygdom patienter polycystisk. Du kan tale om din tilstand, og vi er her for at hjælpe dig med at undgå dialyse og nyre. Vi har en masse af lignende patienter på hospitalet, der modtog vores behandling, har den tilstand forbedret nu. F.eks http://www.hospital-kidney.com/for-patients/. Det beviser, at vores behandling er effektiv, kan din tilstand forbedres med behandlingseffekt. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert