2015年7月14日星期二

Behandling af tredje nyresygdom

Behandling af tredje nyresygdom
Klinisk er nyresvigt opdelt i tre faser, den første etape er dekompenseret nyrefunktion, azotæmi, denne anden fase, den tredje fase nyresvigt. Når en patient har været den tredje fase af nyresvigt, hvilket indikerer, at de er i de tidlige stadier af uræmi, og hvis du ikke tager rettidig og effektiv behandling, vil sygdommen fortsat forværres. Tidlig behandling, jo større er chancerne for behandling. III nyresygdom i dialyse er normalt unødvendig. som brugen af ​​traditionel kinesisk medicin og vestlig medicin kun det har nogle begrænsninger, så vi effektivt kombinerer kinesisk og vestlig medicin. Så blod rensning terapi og mikro-penetration terapi af kinesisk medicin perfekte kombination af innovative terapier er født, denne behandling brød svær kronisk nyresygdom er vanskelige at helbrede.

Hos patienter med nedsat nyrefunktion Den tredje fase er helt kontamineret med blod, er nyrerne været alvorligt forslået, fibrose var mere alvorlig nyrefunktion er faldet til 10%. Så hvis du ønsker at behandle den tredje nyresygdom bør begynde at låse blok fibrose, reparere beskadigede nyrer, gendanne nyrefunktion. Blod rensning terapi kan hjælpe kroppen med at slippe af affald og toksiner fra stofskiftet, rense inficeret blod til at støtte natrium, kalium, calcium og stabilitet og syre-base balance af elektrolytter. Micro-kinesisk medicin penetration terapi effektive aktive farmaceutiske ingredienser kan effektivt trænge ind i læsionen i nyrerne, nedbrydning af forurenende stoffer, udvide blodkarrene, hvilket gør blod glat, forbedre immunceller og fagocyterende clearance af immunkomplekser, således effektivt undertrykker immun inflammation og øge immunitet , en antikoagulant, effektivt blokerer renal fibrose, begynder nyrerne til at reparere sig selv. Øjeblikket, blod rensning terapi og mikro-penetration af traditionel kinesisk medicin i kombinationsbehandling bedste terapi til behandling af kronisk nyresygdom, afgav en god terapeutisk virkning hos patienter med kronisk nyresvigt, når tre rettidig behandling, er der en høj sandsynlighed for helbredelse.

Vi har en patient med kronisk nyresvigt, han kom til os, vi bruger Mikro- kinesisk medicin Osmotherapy, fodbad, oral (taget mundtligt) kinesisk medicin og vestlig medicin hensigtsmæssigt at hjælpe patienten til at kontrollere hans tilstand og lindre sygdommen.

没有评论:

发表评论

Online Expert