2015年7月2日星期四

Hvad er glomerulonephritis?

Hvad er glomerulonephritis
Glomerulonephritis - en nyresygdom, også kendt som glomerulonephritis. Den er karakteriseret ved betændelse i glomeruli. Sygdommen påvirker glomeruli og tubuli påvirker mellemprodukt (intramuskulært) væv.

Glomerulonephritis sker i 15 år. Samtidig er der ingen hævelse, lavt blodtryk. Over 10-25 års nyrefunktionen opretholdes, mens sygdommen fortsætter med at gøre fremskridt, og uundgåeligt fører til kronisk sygdom. Glomerulonephritis sker på forskellige perioder af forværring er erstattet af remission. Under remission patienten om, hvad klager ikke om sygdommen kan kun tale hypertension og urinanalyse, som konstant indikerer tilstedeværelsen af ​​glomerulonephritis, kun i remission - lidt mindre. Akut sygdom fra hypotermi, fra infektioner, fra brugen af ​​alkoholholdige drikkevarer. Under forværring af symptomer som ved akut glomerulonephritis. Huden hos en human patient glomerulonephritis, sædvanligvis tørre.

Hver nyre består af en million nefroner, som hver har en nyre glomerulus. En bold er en samling af kapillærer, der bærer blodet flyder. Glomerulonephritis - en betændelse i glomeruli, ledsaget af nedsat blodgennemstrømning i nyrerne med en forsinkelse i kroppen af ​​vand og salt, højt blodtryk og ødem. I urinen er der en blod (hæmaturi), og øger indholdet af protein (proteinuri). Glomerulonephritis kan tage så akut, paroxysmal eller kronisk. Sygdommen kan forekomme som en uafhængig (primær glomerulonefritis), og i forbindelse med anden systemisk sygdom (sekundær glomerulonephritis, såsom systemisk lupus erythematosus).

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert