2015年7月21日星期二

Sådan behandler knoglesygdom induceret af nyreinsufficiens

Sådan behandler knoglesygdom induceret af nyreinsufficiens
Patienter med nedsat nyrefunktion føler sig ofte smerter i leddene, svage og og så videre. Selv de har en alvorlig osteoporose og knogle deformiteter. Så hvorfor nyresvigt kan føre til knogle sygdom? Og hvordan man kan behandle det?

Årsag:

Nyrer har en funktion til at producere aktiv D-vitamin, som hjælper knoglerne optage kalk og holde knoglerne sunde. Hos patienter med nedsat nyrefunktion ikke har tilstrækkelig D-vitamin, som hjælper knoglerne optage calcium, der forårsager knoglesygdom. På den anden side kan de beskadigede nyrer ikke tildeles overskydende fosfor, som stimulerer udskillelsen af ​​thyreoideahormon, skjoldbruskkirtlen afvikle en masse af calcium fra knoglerne, der forårsager knoglesygdom.

Behandling:

Micro-kinesisk medicin er en typisk behandling i vores hospital. Den farmaceutiske aktive bestanddel kan sprede blod stasis, udvide blodkarrene, klare toksiner og affald, og til at ødelægge den ekstracellulære matrix. Alt dette er at beskytte blod nyre er glat og sund, alle disse kan gøre blod glat og sund nyre, forbedre den interne miljø i den renale metabolisme, derefter forbedret nyrefunktion.

Vi har en masse af lignende patienter på hospitalet, der modtog vores behandling, har den tilstand forbedret nu. For eksempel Tima Kaeyo C 5. etape af CKD. Det beviser, at vores behandling er effektiv, kan din tilstand forbedres med behandlingseffekt.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert