2015年7月17日星期五

Hvorfor patienter med nyresvigt ofte føle sig svag

Hvorfor patienter med nyresvigt ofte føle sig svag
Patienter med nyresvigt føler sig ofte magtesløse til at påvirke kvaliteten af ​​liv og arbejde, og hvorfor? Mange årsager søvnighed træthed, boom, de fleste mennesker, at det er på grund af arbejde træthed og panik, tænker, at hvis et lille hvil, og symptomerne vil blive forbedret, for patienter med nedsat nyrefunktion, de første tegn på nedgang i nyrefunktionen, vil være næsten 100% af patienterne, men det er en manifestation af de mest let overses så ofte forsinke sygdommen. Grund udmattelse symptomer kan klassificeres som følger:

1, patienter med nyresvigt er mange giftstoffer ophobet i kroppen, såsom creatinin, carbamid og fenoler og nogle andre toksiner, reducere gastrointestinale peristaltikken at påvirke fordøjelsen og optagelsen, hvilket resulterer i reduceret absorption af næringsstoffer, selv toksiner forårsage kvalme, opkastning, så tabet af flere næringsstoffer, fysisk forringelse.

2, på grund af kronisk blodtab. Toksin for høj tendens til gastrointestinal blødning, kliniske manifestationer af blod i afføringen, endda alvorlige gastrisk blødning og opkastning.

3, kronisk nyresvigt udviklet sig fra en langsigtet kronisk nephritis. de vigtigste manifestationer af kronisk nefritis er proteinuri, hæmaturi. Så patienterne skal være i den lave protein kost, reducere byrden af ​​proteinuri og renal stofskifte. Enorme tab og manglende langsigtet konsum af protein fører til menneskelig underernæring.

4, forårsager anæmi. når nyresvigt, erythropoietin sekretion reduktion kombineret med dårlig indtag af næringsstoffer og kronisk blodtab og toksiner skade på røde blodlegemer, patienter med nyre ofte ledsaget med varierende grader af anæmi forårsaget af mangel på ilt kroppen, der forårsager træthed, svimmelhed og ubehag.

没有评论:

发表评论

Online Expert