2015年7月10日星期五

Tre metoder til at vaske fødderne

Tre metoder til at vaske fødderne
Vaske dine fødder med varmt vand er også kendt som fodbad tilhører den vigtig del af kinesisk medicin, og kan fremme stofskiftet og effektivt at fremme blodcirkulationen. De følgende tre metoder er forklaret til at vaske hans fødder.

Den første metode

Vaske dine fødder med vand og ingefær, som hjalp afværge den kolde og at behandle kolde hænder og fødder. Vi er nødt til at sætte et par skiver af ingefær i varmt vand, der kan lindre symptomerne på kolde hænder og fødder. Spiselige ingefær har den virkning at fremskynde blodcirkulationen og forbedre symptomerne på kolde hænder og fødder, kulderystelser symptom. Vask dine fødder med ingefær vand har ingen skade på kroppen, men vi kan ikke sige, at fødderne vaskes med vand og ingefær kan kurere sygdommen.

Anden metode

Eddikesyre fodbad forbedrer søvnkvaliteten. Tilføj en skefuld hvid eddike i vandet, og vaske dine fødder med eddike kan fugter huden og fjerne træthed, forbedre søvnkvaliteten. Eddikesyre har den virkning at øge stofskiftet, kan det hjælpe patienter slappe af, forynge, forebygge åreforkalkning, forhøjet blodtryk. Dog bør patienter være opmærksomme på, at eddikesyre fodbad forbedrer søvnkvaliteten bare være national metode, der bragte uden noget videnskabeligt grundlag.

Den tredje metode

Vask dine fødder med saltlage effekt det har sterilisering og behandling af beriberi.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

没有评论:

发表评论

Online Expert