2015年7月19日星期日

Polycystisk: årsager og symptomer

Polycystisk: årsager og symptomer
Hvad er polycystisk ovariesyndrom?

Polycystisk - en sygdom, der kan udvikle sig i kvinder i alle aldre og er i strid med hormonelle niveauer, hvor kvindens menstruationscyklus underkjoler, i den korrekte fase af ægløsning ikke forekommer. For at behandle sygdommen i tide til at begynde, skal du jævnligt kontakt med gynækolog, fordi infertilitet polycystisk farligt. Hvis lægen finder sygdommen i begyndelsen af ​​sin udvikling, vil det bidrage til at undgå katastrofale resultater af sygdommen.

Årsager til polycystisk ovarie

Årsagen til polycystisk kan være hypotermi, og kulde, ændring af klimaet, stress, arvelighed, hormonelle forstyrrelser.

Hvis du er blevet krænket æggestokkene funktion af hypothalamus, hypofyse, binyrer, skjoldbruskkirtel, bliver det årsag til polycystisk.

Det bør ske på hospitalet, ikke kun USA, men også de kliniske, hormonelle tests for at udelukke fejldiagnose.

I polycystisk forekommer overdreven hårvækst på kroppen, uregelmæssig menstruation, ovarie- størrelse øges som følge af det faktum, at kvinden vises overvægtige. Disse symptomer kan forekomme så tidligt som pubertet, hvis sygdommen udtrykkes stærkt.

Symptomerne på polycystisk

Der kan være mavesmerter, acne, fedtet hud ansigt og hoved, således at håret bliver fedtet. Konstant forsinkelse hver måned og er et symptom på polycystiske ovarier, og nogle gange cyklussen starter ikke i seks måneder. Nogle gange vægten begynder at stige ti kilo, selvom tilsyneladende uden grund for disse ændringer var ikke.

Behandling af polycystisk

I polycystisk en kvindes krop øger mængden af ​​mandlige hormoner. Til behandling af sygdom ordinere medicin, der reducerer mængden af ​​disse hormoner. Der er også forskellige lægemidler, der stimulerer ægløsning. Med den dramatiske vægtøgning brug for at reducere den.

Hvis hormoner ikke hjælper?

Så lægen ordinerer en lav-effekt drift. Dette er en procedure, hvor ovarierne skåret ud små stykker på størrelse med en trekant. Nedskæringerne ikke sy, men blot lukke beslagene. En sådan operation - laparoskopi - fører til rettidig modning af æggestokkene på grund af frigivelsen af ​​hormoner.

Vi har en masse af lignende patienter på hospitalet, der modtog vores behandling, har den tilstand forbedret nu. F.eks http://www.hospital-kidney.com/for-patients/. Det beviser, at vores behandling er effektiv, kan din tilstand forbedres med behandlingseffekt. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert