2015年7月21日星期二

Hvordan til at lindre træthed hos patienter med nedsat nyrefunktion

Hvordan til at lindre træthed hos patienter med nedsat nyrefunktion
Kronisk nyresygdom er forårsaget af skader på nyrer, så de kan ikke fjerne toksiner fra blodet som sunde nyrer. Sygdommen inddeles i fem trin. I tredje periode vil det være en række symptomer på nyresvigt, såsom proteinuri, ødem, træthed, højt blodtryk, træthed alvorligt påvirke den normale arbejde og liv af patienten.

Der er mange årsager til træthed, såsom træthed, mangel på søvn og så videre. Men for patienter med nyresvigt muligvis på grund af overdreven anæmi, ophobning af toksiner, fejlernæring. Da nyre vigtigste kroppens organer i det menneskelige legeme spiller en vigtig rolle. Hvordan man kan danne urin til at opretholde syre-base balance in vivo og metabolitter kan udledes af nyrerne. På samme tid også har nedsat endokrin funktion er at tildele erythropoietin at fremme knoglemarven og udskiller renin, at regulere blodtrykket. Beskadigede nyrer ikke fungerer ordentligt, og tildele utilstrækkelige erythropoietiner, hvilket kan føre til anæmi. Den vigtigste årsag til anæmi er træthed. Desuden kan toksiner i patientens krop ikke tildeles, det gør også at patienten føler sig træt.

Hvordan til at lindre træthed hos patienter med nyresvigt?

Renal sygdom er en årsag til træthed og dermed genoprette nyrefunktionen er den vigtigste. Micro-kinesisk medicin kan give fuld spille til effektiviteten af ​​at anvende avanceret teknologi til at udtrække de kinesiske farmaceutiske aktive ingredienser, er det stof let absorberes af kroppen, spille en stærk terapeutisk effekt. Denne terapi er en lokal terapi under anvendelse af de effektive penetration og infiltration enheder kan lægemidler hurtigere være i det berørte nyre, som hjælper kroppen til at optage, begrænset til brugere undgå bivirkningerne af lægemidler og andre behandlinger mere bekvem.

Vi har en masse af lignende patienter på hospitalet, der modtog vores behandling, har den tilstand forbedret nu. For eksempel Priyanka, kronisk nyresvigt, Indien. Det beviser, at vores behandling er effektiv, kan din tilstand forbedres med behandlingseffekt.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert