2015年7月12日星期日

Kostbehov hos patienter med uræmi

Kostbehov hos patienter med uræmi
Patienter med uræmi har brug for en videnskabelig kost til at lindre deres symptomer og for at beskytte den resterende funktion pochek.I eventuelle kostbehov hos patienter med uræmi?

1.dieta patienter med kronisk nyre skal være let, kan de ikke drikker vin eller spise krydret mad at spise mindre fed mad og animalsk protein (såsom fedt, rejer, krabber, osv)

2. patienter med kronisk nyresygdom bør ikke spise bønner og bønner produkter (fx tofu, bønnespirer, soja mel, etc.)

3.patsient med kronisk nyresygdom, som ødem, hypertension, hjertesvigt bør spise mindre salt eller salt-fri diæt.

4.Vo tid med kronisk nyresygdom, nyresvigt for at reducere kapaciteten i nyrerne er nødvendig for at kontrollere forbruget af vand, vil jeg anbefale følgende formel: = Antal mængden af ​​urin per dag + 500-800 ml.

5.patsientov uræmi og nyresvigt, med henblik på at kreatinin, BUN vises mere urin bør frit afføring foretrækker to eller tre gange om dagen i stedet for tre tidspunkter af dagen eller vdva. Melon, vandmelon, kan græskar være et diuretikum, røde bønner suppe, sort bønnesuppe, bønnesuppe, også diuretika. Honning, bananer, pærer, gulerødder, valnød kød, sorte sesamfrø, kan være afførende, disse fødevarer kan behandles med medicin.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

没有评论:

发表评论

Online Expert