2015年7月3日星期五

Forringe nyre cyster (2)

Forringe nyre cyster (2)
Nyrecyste er en almindelig sygdom i nyrerne, det manifesterer sig i det faktum, at der i en nyre eller to nyrer forekommer enkelt eller flere cyster, de har forskellig størrelse, ikke er forbundet med omverdenen. Cyste fyldt med væske. Generelle renale cyster: simple renale cyster, nyrecyste nærmeste bækken og polycystisk nyresygdom, og så videre. Hvis den ikke behandles, kan nyre cyste forårsage en masse komplikationer:

Kræft cyste

Hvis patienter med nyre- cyster er komplekse karakter, og ikke modtager rettidig behandling, da sygdommen fortsætter med at stige, vil patienterne blive konfronteret med invasionen af ​​kræft. Når tabet af kropsvægt, øget blodsænkning, eller synes stigning af røde blodlegemer, bør der være forsigtig.

hydronefrose

Nyreinsufficiens urinvejsobstruktion forårsager en stigning i nyrebækkenet og atrofi ledsaget af nyrevæv efter en vis periode, kan urin ikke trukket de trykstigning lumen udvidet, nedsat nyrefunktion, nem at dyrke i uræmi.

Mikro-penetration terapi af kinesisk medicin er en effektiv behandling for renale cyster. Kinesisk medicin kan give fuld spille til effektiviteten af ​​at anvende avanceret teknologi til at udtrække de kinesiske farmaceutiske aktive ingredienser, er det stof let absorberes af kroppen, spille en stærk terapeutisk effekt. Denne terapi er en lokal terapi under anvendelse af de effektive penetration og infiltration enheder kan lægemidler hurtigere være i det berørte nyre, som hjælper kroppen til at optage, begrænset til brugere undgå bivirkningerne af lægemidler og andre behandlinger mere bekvem.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert