2015年7月15日星期三

Kinesisk medicin behandler kronisk nyresvigt

Kinesisk medicin behandler kronisk nyresvigt
Øjeblikket, til behandling af kronisk nyresvigt hos vestlig medicin behandling af hypertension, afgiftning, etc. og i alvorlig tilstand, og nyretransplantation dialyse nødvendigt. Men denne behandling har vestlige åbenlyse ulemper, såsom høje omkostninger, mange bivirkninger og begrænsninger. Så kinesisk medicin behandling er meget populære i øjeblikket.

Kinesisk medicin i behandlingen af ​​kronisk nyresvigt har mange fordele, for eksempel, kan han helbrede sygdommen, er der ingen smerter eller bivirkninger. I dag er mange eksperter arbejder på kinesisk medicin i behandlingen af ​​kronisk nyresygdom, er der udviklet flere behandlinger, især mikro kinesisk medicin penetration terapi. Denne terapi har vist, at dette er den bedste behandling for kronisk nyresygdom.

Den terapi bruger kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling af kronisk nyresygdom behandling. Denne behandling bruger en masse forskellige kinesisk medicin, som er baseret på den anden position af patienten med sygdommen, og alle stoffer fra naturen, så det er sikkert.

Micro-kinesisk medicin penetration terapi effektive aktive farmaceutiske ingredienser kan effektivt trænge ind i læsionen i nyrerne, nedbrydning af forurenende stoffer, udvide blodkarrene, hvilket gør blod glat, forbedre immunceller og fagocyterende clearance af immunkomplekser, således effektivt undertrykker immun inflammation og øge immunitet , en antikoagulant, effektivt blokerer renal fibrose, begynder nyrerne til at reparere sig selv.

没有评论:

发表评论

Online Expert