2015年7月19日星期日

hvordan man kan styre et fald på hæmoglobin grund nyresvigt

hvordan man kan styre et fald på hæmoglobin grund nyresvigt
lægeerklæring på patienter med nedsat nyrefunktion, de ofte finde hæmoglobin fald, hvorfor? Og hvordan løser vi det? Følgende eksperter vil præsentere vores patienter et par kommentarer, jeg håber for din hjælp.

Rimelig udbuds- og appetit:

1. Den daglige energiindtag at matche forbruget, ikke for lille;

2. der er tilstrækkelig protein og jern, proteiner i mælk, æg, oksekød, og andre høj kvalitet protein, er ikke kun befordrende for absorption, vil det ikke føre til nyreskader;

3. Den daglige forbrug af en vis mængde af grøntsager, frugter, for at opretholde de nødvendige sukre og vitaminer, ikke kræsne, spise mindre stegt, røget, grillet fødevarer.

4. sent i seng, du kan drikke lidt mælk, kan ikke blot øge effektiviteten af ​​læring og bidrage til at forbedre søvn.

For det andet ændre en livsrytme og miljø

1. forbedre læring effektivitet, reducere træningstid og øget søvn tid.

2. holde sig til ordentlig øvelse, og være i stand til hurtigt at komme fra træthed som det princip, øger motion bør være gradvis og ikke overdreven.

3. længere indånde frisk luft ventilation og store vinduer for at forhindre passiv rygning.

For det tredje er der en god attitude, du bare lidt lavere hæmoglobin, lav kropsvægt, er der ikke behov for spænding og frygt, at tro, at vi kan bruge videnskabelige metoder og den rigtige tankegang til at ændre denne situation.

Nu, hvis du ønsker at lære mere viden om, hvordan man håndtere et fald på hæmoglobin grund nyresvigt, kan du kontakte vores læger.

没有评论:

发表评论

Online Expert