2015年7月25日星期六

Sådan undgår dialysepatienter med nyreinsufficiens

Sådan undgår dialysepatienter med nyreinsufficiens
Den mest traditionelle metode med faldende kreatinin er dialyse, kan dialyse bære toksiner, metaboliske produkter og overskydende vand fra kroppen af ​​patienten, og rettidig ubalance korrigerende elektrolyt og regulere syre-base balance og opretholde grundlæggende metaboliske aktivitet af kroppen. Så dialysebehandling alternativ i nogle henseender. Dog kan dialyse ikke erstatte arbejdet i nyrerne, såsom dialyse kan kun rense blodet af små molekyler af giftige stoffer, for mellemstore til store molekyler af giftige stoffer, men kan ikke gøre noget. På den anden side, når de dialysepatienter bære stor smerte eller psykisk eller fysisk. Patienterne har brug for at bruge en masse tid og penge i dialyse, alvorligt påvirker livskvaliteten for patienterne.

Hvis vi således kan, ved hjælp af en effektiv behandling til forebyggelse af nyredialyse? I virkeligheden, så længe vi har før svær nyreinsufficiens, rettidig behandling for nyrer og forbedre nyrefunktionen, blokering yderligere forringelser. Effektivt kan undgå dialyse. Nu vil vi introducere de særlige kendetegn ved vores sygehusbehandling, kan vi se, hvordan brugen af ​​kinesisk medicin behandler nyresvigt.

meykan blanding karakteristisk for medicin i vores hospital, og dens vigtigste funktion er at forbedre blodgennemstrømningen, reducerer blod aflejring af giftige og farlige stoffer. Så den kinesiske afkog, kan det effektivt fjerne giftstoffer fra blodet, er vores mikro-kinesisk medicin effektivt kan cirkulation, forbedre renal blodcirkulationen. Ud over vores traditionel kinesisk medicin kan forbedre hastigheden på benet blod på hendes skød kroppen. I vores fortolkning, kan vi give nok frisk blod til nyrerne, blokering nyreskader og reparere beskadigede celler og forbedre nyrefunktionen.

Kort sagt, når symptomer hos patienter med nedsat nyrefunktion bør tage en hurtig og effektiv behandling kan spare nyrefunktion for at undgå dialyse.

没有评论:

发表评论

Online Expert