2015年7月29日星期三

Hvordan man kan lindre hævelse, patienter med diabetisk nefropati

Hvordan man kan lindre hævelse, patienter med diabetisk nefropati
Ødem er et fælles problem med nyrerne, især for patienter med diabetisk nefropati, hvis du har diabetisk nefropati og alvorlig hævelse, jeg foreslår, at du konsultere en læge, kan det indikere et alvorligt problem med nyrerne.

Diabetisk nefropati, hvordan man kan udvikle

Nyre bønne-formede organer i nyrerne indeholder mange nefroner nephron effektivt kan filtrere affaldsstoffer i kroppen. Hvis der ikke god kontrol af blodsukker, vil nyrerne arbejde hårdere for at filtrere overskydende sukker i blodet. Over tid, efterhånden nefron nekrose på grund af overdreven arbejde, proteinuri normalt det første symptom på diabetisk nefropati, og derefter højt blodtryk og ødem.

Diabetisk nefropati som en årsag hævelse?

1, proteinuri er en vigtig årsag til udvikling af diabetisk nefropati.

Hvis proteinet i blodet niche end niveauet for blodtrykket af vævet rum forskellig side mængde væske vil lække ind i det subkutane væv i kroppen, hvilket resulterer i hævelse.

2 beskadigede nyrer kan ikke effektivt fjerne overskydende væske i kroppen på grund af naturlig cirkulation og hævelse kan forekomme ved anklen. Hvis ikke effektivt kontrollere kroppen af ​​overskydende væske kan sprede sig til andre dele af kroppen, såsom bughulen, lunger, hjerte og andre vitale organer og organ systemer. Derfor er meget nødvendigt tidlig behandling af patientens krop for at eliminere ødem.

Patienter med diabetisk nefropati behandlet som hævelsen?

1. begrænsning af væske og protein forbrug, reducere forbruget af protein effektivt kan mindske byrden på nyrerne.

2, årsagen til ødem er nedsat nyrefunktion, så behandlingen bør fokusere på at genopbygge de beskadigede nyrer og forbedre nyrefunktionen. Kun på denne måde kan ledelsen sygdommen skrider frem.

没有评论:

发表评论

Online Expert