2015年7月29日星期三

En patient med nefritis, om at spise fisk

En patient med nefritis, om at spise fisk
Eksperter nyre understregede, at næringsstoffer og farmakologiske virkninger er meget rig på fisk, den terapeutiske virkning er betydelig. Men patienter med nephritis, om at spise fisk? Faktisk kan ikke alle patienter med nefritis fisk spiser.

Fisk, som er egnet til indtagelse

1. Karpe

Karpe er en meget almindelig ferskvandsfisk har hendes farmakologiske virkning at forhindre tørst, vandladning, eliminering af ødem. Det kan lindre astma, mundtørhed, ødem og andre funktioner, der er almindelige hos patienter med nephritis. Derfor kan patienter spise karper nephritis.

2. Karas

Karas også være en fælles ferskvandsfisk, dens kød er friske og velsmagende, i hvor høj næringsværdi og medicinske værdi og funktion af afvanding, diurese. røde bønner suppe og karpe kan eliminere hævelse.

3. Snakehead

I to tusind år siden, "Shen Nong s Herbal Classic" skrev det som en præmie fisk. Du kan reducere hævelse og hjælp afløb urin, for at hjælpe milt osv .. Folk med jade og ødem er nødt til at spise det.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert