2015年7月20日星期一

hvordan man forebygger nyresygdom i mit liv

hvordan man forebygger nyresygdom i mit liv
Ifølge undersøgelsen, hver ti mennesker har én person med en nyresygdom. Lange dårlige vaner kan skade nyrerne og forårsage nyresygdom. Nyre sygdom er yderst vanskeligt at helbrede sygdommen, med tiden aftager gradvist, og i sidste ende udvikle sig til uræmi. I hverdagen, hvis vi pleje, kan forhindre invasionen af ​​nyresygdom. Tja, i livet, hvordan man kan forebygge nyresygdom?
1. Drik masser af vand

Drik masser af vand kan "ryddet op", for at øge urin, producerer affald og giftstoffer. Ikke desto mindre er problemet med de høje tungmetaller i drikkevand er også mulig. Eksperter siger, at hvis du bekymre dig, kan du installere derhjemme screeningsprogram, en god filtrering af tungmetaller.

2. Må ikke blindt spise kold medicin

I dagligdagen, de sædvanlige forkølelse, nogle mennesker bare har en kold, når kold medicin, men nogle mennesker ignorere dens eksistens, i virkeligheden, er forkerte disse to tilgange. Mange kolde medicin med nyretoksicitet, idet medicinen kan forårsage nyreskader. Hvis du ikke tager medicin for en lang kold kan også inficere nyrerne, der forårsager nyresygdom. I overensstemmelse med anvisningerne fra lægen at tage medicin medicin kan minimere skader på nyrer.

3. lille drink eller ikke drikke kulsyreholdige drikkevarer

Sodavand, cola og andre læskedrikke eller kaffe og andre koffeinholdige drikke ofte føre til forhøjet blodtryk og højt blodtryk kan føre til nyreskader. Derfor i dagligdagen kan være almindeligt vand, i stedet for kulsyreholdige drikkevarer.

4. Må ikke tolerere urin

i lang tid Det er tilbøjelige til at lide urin at foretage og bakterier i urin i blæren til at vende tilbage til dele af nyrebækkenet, kan lang tid forårsage skade på strukturen i den renale parenkym, hvilket resulterer i nyresvigt.

5. Kontrollér funktionen af ​​nyrerne i år til at gøre regelmæssig urin

Fordi nyrefunktion har en stærk stofskifte, nedsat nyrefunktion, hvis mere end halvdelen af ​​den tid, folk synes symptomer, mange mennesker befinder sig straks hos patienter med nyresygdom, nyresygdom, det er sent, eller uræmi fase. Regelmæssigt insistere kan påvise sygdommen på et tidligt stadium og behandling.

没有评论:

发表评论

Online Expert