2015年7月21日星期二

Lære hemmelighederne af kreatinin

Lære hemmelighederne af kreatinin
Kreatin kan observeres under graviditet, især 1. og 2. trimester, eller efter behandling af patienten med kortikosteroider. Øge hastigheden af ​​denne indikator kan være i tilfælde af uregelmæssigheder i hormonbalancen (f.eks, diabetes mellitus, efter fødslen, under komplekse operationer, med omfattende brud på patienten).

I medicin, analyser og identificeres præcist er de vigtigste metoder til diagnosticering af mange sygdomme. Med korrekt diagnose af sygdomme kan undgås alvorlige konsekvenser og komplikationer hos patienter. Biokemiske analyser er udpeget til at afklare dette eller hint sygdom eller inflammation. Dekryptering indtastes i form, som er specielt designet til at gøre dette.

Det faste de nødvendige parametre, hastigheden af ​​de vigtigste elementer i blodet (kreatin - den vigtigste af dem). Afhængigt af den særlige situation, den normale mængde af disse forskellige indikatorer. Med henblik herpå, og alderen og kønnet af mennesker. Sammenligning af data kommer fra de accepterede normer for den person med gennemsnitlige sundhed.

Ved første øjekast synes simpelt: Tag reglerne i biokemiske analyser, til at dekryptere noget er uklart, sammenlignet med dens og dermed identificere sygdommen. Men dette er ikke helt rigtigt, da de samme resultater kan signalere tilstedeværelsen af ​​forskellige sygdomme hos en patient. Derfor bør dekodning udelukkende overlades til en specialist, så snart han kan finde en patient tegn eksisterende eller nye kun sygdomme, der opstår i en latent form, for at forstå betydningen af ​​hver overtrædelse og forstå forholdet mellem forskellige elementer.

Vi har en masse af lignende patienter på hospitalet, der modtog vores behandling, har den tilstand forbedret nu. F.eks http://www.hospital-kidney.com/for-patients/. Det beviser, at vores behandling er effektiv, kan din tilstand forbedres med behandlingseffekt. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert