2015年7月10日星期五

Nyresvigt kan føre til flere komplikationer

Nyresvigt kan føre til flere komplikationer
Kronisk nyresvigt - primært en komplikation af forskellige sygdomme: nyre direkte, såsom alle kendte urolithiasis, kronisk nephritis, samt generelle sygdomme - hjerte-kar (forhøjet blodtryk, åreforkalkning, og andre), endokrine, Chief blandt dem, selvfølgelig, er diabetes. Og hos små børn forårsager af CRF kan være infektioner i uorgenitalsystemet, eller uregelmæssigheder i dens udvikling.

Til hurtigt at identificere begyndelsen nyresvigt og træffe alle nødvendige foranstaltninger, der alle lider af nogen kronisk nyresygdom 1-2 gange om året for at tage en blodprøve på indholdet af hendes urinstof og kreatinin.

Der er tre stadier af sygdommen: latente (dvs. strømmende skjult), den konservative-hærdende (en slags overgang) og terminal. Ofte sygdommen skrider det er skjult, uden nogen synlige kliniske symptomer. Selv den "overgangen" fra konservative-kureres til den nyeste, slutstadiet tider usynlig, og kendt af alle symptomerne på kronisk nyresvigt - opkastning og kvalme, hævelse, lugt urinstof, samt funktionelle lidelser af hæmatopoietiske, hjerte, nervøse og endokrine systemer - er allerede tydeligt i den meget sene fase - i uræmi. For at skifte til terminalen scenen også kendetegnet ved et kraftigt fald i mængden af ​​urin: i stedet for de 2 liter om dagen - til 1 liter eller mindre. Dette til trods for indtagelse af diuretika. Og når detaljerede kliniske tegn på uræmi kommer i forgrunden, er patienten forpligtet til at indlede en renal substitutionsterapi ved dialyse ved hjælp af "kunstig nyre". Ellers kan du begynde processen med såkaldte uræmisk forgiftning, medfører irreversible forandringer i kroppen.

Patienten kan udvikle uræmisk pericarditis - en betændelse i hjertet taske med effusion væske i perikardiehulrummet. Der er også et kritisk hyperhydrering - når kroppen er overbelastet med væske, og der er risiko for lungeødem og blødninger i hud og slimhinder på grund af øget blødning. Det kan også omfatte hyperkaliæmi og metabolisk acidose - øget kalium og "forsuring" farlige blod af kardiovaskulære komplikationer. I sådanne tilfælde, at spørgsmålet allerede et påtrængende, nødsituation hæmodialyse. I denne situation, at patienten kræver en meget længere periode med genoptræning, men garanterer fuld tilbagebetaling af de organer og systemer ikke - varige konsekvenser af alvorlig uræmisk forgiftning. Det er derfor, det er vigtigt at identificere kronisk nyresvigt i tide - fordi den påvirker overlevelsen af ​​hæmodialysepatienter, kvaliteten af ​​deres liv.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert