2015年7月8日星期三

Hvordan undgår sygdomsprogression IGA

Hvordan undgår sygdomsprogression IGA
De mest almindelige symptomer på IgA nefropati er mørk urin, eller hæmaturi, særlig reglerne for fysiologisk stress, såsom efter en kold. IgA nephropati er ikke en progressiv sygdom, der udvikler sig til nyresvigt med en effektiv behandling. I mange tilfælde patienter IgA er i en stabil tilstand. Læger har fundet, at der er cirka 25% af patienter med IgA nefropati, en sygdom, der udviklede sig til kronisk nyresvigt endelig slutstadiet nyresvigt. Men hvordan man kan forebygge sygdomsprogression IGA?

For det første for at undgå visse infektioner.

Nogle infektioner kan hurtigt ændre tilstanden af ​​patienten, selv en skarp forværring af patienten. I nogle infektioner, herunder virusinfektioner og nogle bakterier. Såsom øvre luftvejsinfektioner, ondt i halsen. Fordi disse sygdomme er udbredt, kan mennesker lider af disse sygdomme, behøver patienterne at være særligt omhyggelig med at undgå disse infektioner og forhindre deres gentagelse og forringelse.

For det andet, være opmærksom på forberedelserne.

Ud over at undgå disse former for infektioner, skal patienterne også være opmærksom på bivirkninger af disse lægemidler, fordi disse lægemidler blev erstattet af lunger og nyrer, hvis disse lægemidler har bivirkninger, der kan forårsage skader på nyrerne. Patienter bør konsultere nogle eksperter før for at tage stoffer.

For det tredje, skal du ikke være alt for træt.

Patienter med IgA have en god hvile, gør ikke dig selv for træt, og holde op sent til arbejde vil skade patientens krop. Således patienter med behov for en god hvile, opretholde en god stemning, gøre nogle moderat motion.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert