2015年7月12日星期日

Som vestlige medicin behandling af polycystisk nyresygdom?

Som vestlige medicin behandling af polycystisk nyresygdom
Behandling af polycystisk nyresygdom er en livslang adfærd gentagne kurser af stationær og ambulant medicinsk og fortsatte overholdelse af diæt.

Ved udarbejdelsen af ​​den daglige kost bør foretrækkes for nærende mad med nok protein og noget begrænset i fedt, kulhydrater og salt. Det er vigtigt at sikre tilstrækkelig energiværdi af den daglige kost, og modtage vitaminopreparatov.

Som for den medicinske behandling af polycystisk nyresygdom, viser helt regelmæssige kurser af antibiotika (længere end normalt), kronisk administration af lægemidler til at sænke blodtrykket.

Af de eksisterende kirurgiske metoder til behandling af denne sygdom i de seneste år, mest almindeligt anvendte punktering (punktering) Børst huden med fjernelsen af ​​deres indhold. Manipulation udføres under ultralyd eller CT-scanning, og gentages ca. hver sjette måned. Et alternativ til denne metode er kun åben kirurgi på nyrerne.

Alle traditionelle metoder til behandling af polycystisk nyresygdom kan behandles kun som en ekstra og kun efter samråd med din læge.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert