2015年7月2日星期四

Forringe nyre cyster (1)

Forringe nyre cyster (1)
Nyrecyste er en almindelig sygdom i nyrerne, det manifesterer sig i det faktum, at der i en nyre eller to nyrer forekommer enkelt eller flere cyster, de har forskellig størrelse, ikke er forbundet med omverdenen. Cyste fyldt med væske. Generel nyrecyste: Simple renale cyster, nyrecyste nærmeste bækken og polycystisk nyresygdom, og så videre. Hvis den ikke behandles, kan nyre cyste forårsage en masse komplikationer:

Urinvejsinfektioner

For kvinder med nyre cyste er en meget almindelig komplikation af urin muligvis ikke korrekt trukket, eller når mochavytyagivaetsya med en følelse af smerte og en brændende fornemmelse. Urinvejsinfektioner er normalt på grund af brud af cyster, og nyresten.

Nyresten og nyre forkalkning

Nogle patienter ikke virkelig bekymrer sig om deres kost, hvilket fører til dannelsen af ​​vand-uopløselige stof i kroppen, som følge af nyre sygdom eller skade, og udskillelsesfunktion er ikke perfekt, er de deponeres i kroppen, er det let at danne nyresten.
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert