2015年7月17日星期五

nyresvigt skal være opmærksom på kost

nyresvigt skal være opmærksom på kost
For bedre at kunne styre udviklingen af ​​sygdommen, nyresvigt skal patienterne foretage store ændringer i kosten. Specialist nyrepatienter efter situationen for nyresvigt, opsummerer nyresvigt i kosten bør bemærkes, at de fem krav.

1 Lav kvantitativ kost med protein af høj kvalitet. fordi nyrernes evne til at udskille affaldsstoffer patienter med nyreinsufficiens nedsætter protein nedbrydningsprodukter ikke kan isoleres, vil det ophobes i kroppen, øge byrden for nyrerne. En lille mængde af fiberrig kost kan mindske byrden på nyrerne, forsinke udviklingen af ​​nyresvigt og behov for at tilføje de nødvendige menneskelige protein.

2. opretholde en lav-salt og lavt fedtindhold. For meget salt og fedt vil øge byrden på nyrerne, så nyresvigt bør opretholde lavt saltindhold fedtfattig kost. Og hos patienter med svær hypertension, bør ødem begrænse salt og fedt.

3. Den lave phosphor og højt calcium diæt. De fleste patienter med kronisk nyresvigt har en høj fosfor og lav calcium fænomen, så for bedre at bekæmpe sygdommen, bør patienten fastholde en lav fosfor og højt calcium kost, forebyggelse af nyreosteodystrofi.

4, lavt kalium diæt. Patienter med kronisk nyresvigt ofte ledsaget af høj kalium og høje kalium niveauer kan let føre til pludselig død og renal arytmi, samt forhøjet kalium hos patienter med nyresvigt er nødvendig for streng kontrol indtagelsen af ​​kalium, så prøv at spise eller ikke spise produkter, der indeholder høj kalium som bananer.

5, højt kalorieindhold, høj vitamin kost. Varmen er den primære energi i vores krop til at opretholde normal drift, de hovedsagelig kommer fra protein, fedt og kulhydrat, protein og fedt, men for meget hjælper ikke rehabilitering af patienter med nyresvigt, så patienter bør spise visse fødevarer rige på kulhydrater og vitaminer.

没有评论:

发表评论

Online Expert