2015年7月20日星期一

Hvorfor: Brugere med nedsat nyrefunktion hovedpine

Hvorfor: Brugere med nedsat nyrefunktion hovedpine
Nyresvigt: alvorlige patienter nedsat nyrefunktion, nyrefunktionen blev alvorligt beskadiget, kan kroppen ikke tilstrækkeligt filtrere toksiner. Således patienter med nyreinsufficiens, ville opfylde mange tydelige symptomer, herunder hovedpine.

Hovedpine hos patienter med nedsat nyrefunktion kan påvirke livskvaliteten, såsom indvirkningen på patientens humør, og selv sove og så videre. Så hvorfor: Brugere med nyresvigt har hovedpine?

Faktisk er mange faktorer, der kan forårsage hovedpine hos patienter med nedsat nyrefunktion: kan Renal iskæmi og hypoxi føre til sekretion af renin og angiotensin. Således er patienter med nyresvigt ofte forbundet med forhøjet blodtryk, højt blodtryk er farligt for patienterne, fordi det kan forårsage alvorlige problemer. Når patientens blodtryk er for højt, kan dette føre til krampe i blodkar af patienten, hovedpine, svimmelhed, kvalme, opkastning og andre symptomer. Derudover kan højt blodtryk accelerere renal fibrose. En stor mængde af metaboliske produkter akkumuleret i blodet hos patienter med nedsat nyrefunktion.

Mens nogle toksiner kan beskadige nervesystemet af patienten, hvilket kan føre til mange problemer, såsom hovedpine, svimmelhed, døsighed og andre.

Men for at behandle højt blodtryk skal bruge Micro-kinesisk medicin, i tillæg til mikro-kinesisk medicin, har vi også akupunktur, terapeutiske bade, etc.

Vi har en masse af lignende patienter på hospitalet, der modtog vores behandling, har den tilstand forbedret nu. For eksempel Maddie med kronisk glomerulonephritis. Det beviser, at vores behandling er effektiv, kan din tilstand forbedres med behandlingseffekt.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert