2015年7月25日星期六

Patienter med kronisk nyresvigt kan drikke sodavand?

Patienter med kronisk nyresvigt kan drikke sodavand?
begrænset til brugere i kronisk nyresvigt kan drikke sodavand? Med fremme af sodavand, flere og flere mennesker kan lide at drikke sodavand. Europa og USA vil bestemme den naturlige mousserende vand er vandet for sundhed, kaldet "gyldne vand", "Noble vand", "vand leveren," for diabetes, gigt, forårsaget af overdreven urinsyre, øget surhedsgrad, forstoppelse, anoreksi, ubehagelig lugt mund og andre symptomer har en vis terapeutisk virkning. Således kan patienter med kronisk nyresvigt drikke kulsyreholdige vand?

sodavand er en vandig opløsning af natriumbicarbonat, har den ønskede pH-værdi. Men det betyder ikke, kun udføres af brugere kronisk nyresvigt kan drikke sodavand, National Institutes of Health undersøgelse viste, at drikke mere end to kopper sodavand om dagen er sandsynligvis lider af nyresygdom. Og i øjeblikket er på markedet for sodavand indeholder en masse sødme tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, at drikke en masse er dårligt. For patienter med kronisk nyresvigt, er deres nyrer nedsat nyrefunktion faldt. I dette tilfælde, for at forhindre yderligere beskadigelse af nyrepatienter nødt til strengt at begrænse forbruget af soda.

1. Natrium

Sodavand indeholder meget natrium. Nyrefunktion har en stærk metabolisme som nyreskader, kan ikke være vand og natrium fra kroppen, hvilket resulterer i en forsinkelse af natrium og natrium retention forårsaget af denne vigtigste årsag til kronisk nyresvigt og hypertension.

2. fosfor

Patienter med kronisk nyresvigt kan ikke slippe af phosphor, vil det medføre hyperphosphatæmi hyperphosphatæmi kan forårsage en række sygdomme, stofskiftesygdomme, såsom calcium, vitamin D-lidelser, hyperthyroidisme, nyre alvorlige kardiovaskulære sygdomme. Således i patienter med kronisk nyresvigt bør nøje begrænse indtagelsen af ​​sodavand, undgå fødevarer med højt forbrug af fosfor.

Som konklusion hos patienter med kronisk nyreinsufficiens, er det bedre ikke at drikke sodavand derudover bør begrænse indtagelsen af ​​kaffe og te.

没有评论:

发表评论

Online Expert