2015年7月17日星期五

Hvorfor patienter med nyresvigt en dårlig smag i munden

Hvorfor patienter med nyresvigt en dårlig smag i munden
Hvis du er en patient med nedsat nyrefunktion, kan du opleve, at du har en dårlig smag i munden. Hvorfor patienter med nyresvigt en dårlig smag i munden?

Nyresvigt er en typisk sygdom, kan nyrepatienter med nyresvigt nyre fungerer ikke godt. Under normale omstændigheder kan nyrerne hjælpe os med at slippe af med affald i kroppen, herunder blod urea nitrogen, som er et metabolisk produkt af protein. Når patienten blev diagnosticeret med nyresvigt, blodurinstofnitrogen kan ikke i tilstrækkelig hurtigt udskilles overskydende urea kvælstof vil ophobes i kroppen, hvilket resulterer i stigninger i blodurinstofnitrogen.

Blodurinstofnitrogen vil flyde i forskellige systemer i kroppen, når urinstofnitrogen når mavetarmkanalen, vil urease nedbryde urinstof til ammoniak Endvidere ammoniak kan irritere den gastrointestinale slimhinde, hvorved lugt af ammoniak i patientens mund. Således mund lugt og høje niveauer af carbamid tæt forbundet.

Vi har en masse af lignende patienter på hospitalet, der modtog vores behandling, indtrængning af mikro-terapi af kinesisk medicin, nu tilstand er forbedret. For eksempel: Brugere af nyresvigt med forhøjet kreatinin ni år .Dette beviser, at vores behandling er effektiv, kan din tilstand forbedres med behandlingseffekt.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert