2015年7月21日星期二

En effektiv terapi for børn med nyresvigt

En effektiv terapi for børn med nyresvigt
Børn med nyresvigt er ikke kun en alvorlig hindring for vækst og udvikling, men også truer liv og sundhed Så hvad er en effektiv behandling for børn med nyresvigt?

Nyre Dialyse og transplantation

Foruden narkotika, den mest almindelige behandling i den kliniske behandling af nyresvigt er dialyse og nyretransplantation. Dialysebehandling kan midlertidigt erstattes af kroppen til at slippe af akkumulerede metabolitter og lavmolekylære toksiner, men gendanner ikke nyrerne og kan forbedre nyrefunktionen. Hvis den langsigtede dialyse, kan dette gøres pædiatriske patienter med nyreinsufficiens producere afhængighed, nyrer gradvist mister deres fulde funktionalitet. Således dialyse er ikke en endelig afgørelse. Ikke desto mindre er nyretransplantation betragtes som en effektiv måde at behandle børn med nyreinsufficiens. Men for at finde en matchende nyre er meget vanskeligt, plus de høje omkostninger, der er så mange familier ikke anbefales.

Blod rensning terapi og mikro-kinesisk medicin penetration behandling

Enhver nyresygdom kan medføre forurening af blod, hvilket også øger kompleksiteten i at behandle nyresygdomme. For således at radikalt behandling af nyresygdom, renser blodet er et meget vigtigt skridt. I den kombinerede blod rensning og mikro-kinesisk medicin penetration behandling, kan behandling af børn med nyresvigt behandles radikalt.

Blod rensning terapi kan fjerne klæber til karvæggen og fastholdelse af skadelige stoffer i blodet, for at genoprette hæmatopoietisk mekanisme med henblik på at regenerere knopper giver et godt miljø.

Micro-kinesisk medicin penetration behandling af kerneteknologi er en effektiv måde at behandle udnævnelsen af ​​nyresygdom var ultrafine, formålet med den aktive ingrediens i frigivelsen narkotika og bland grundigt. Så med hjælp af effektiv penetrant og infiltration udstyr, gennem masserer tilgang effektiv penetration af narkotika på stedet for nyreskade, til at reparere beskadigede nyrer, genvinding af nyrefunktionen, nå målet om effektiv behandling af børn med nedsat nyrefunktion. Denne innovative terapi, som fjerner bivirkninger af oral medicin problem desuden klinisk praksis vist sig at være effektiv og praktisk.

没有评论:

发表评论

Online Expert