2015年7月19日星期日

årsager og behandling af svimmelhed af kronisk nyresygdom

årsager og behandling af svimmelhed af kronisk nyresygdom
Patienter med kronisk nyresygdom er der forskellige symptomer, svimmelhed, er det en af ​​de almindelige symptomer på patienter med kronisk nyresygdom. Dette påvirker ikke kun den normale funktion af patienterne, men også for at bryde den tankegang af patienterne.

Årsager til svimmelhed hos patienter med kronisk nyresygdom

nyrer udskiller erythropoietin, kronisk nyresygdom erythropoietin vises reduktion, så mange patienter med kronisk nyresygdom har anæmi. almindelige symptomer på anæmi, der er svimmelhed, svaghed, hjertebanken, åndenød, bleg hud og slimhinder, etc. Desuden, kronisk nyresygdom, i virkeligheden er nyren af ​​aterosklerose, hovedsageligt på grund af renal iskæmi ekstremistisk immun inflammation i nyrerne fibrose. nyrearterie iskæmi stimulere sekretionen af ​​angiotensin produktion af hypertension, mens patienter vises svimmelhed, kvalme og opkastning.

Behandling af vertigo patienter med kronisk nyresygdom

Traditionel behandling er en blodtryk medicin og behandling af anæmi lægemidler. Men dette er kun en palliativ tilgang. ændringer i nyrefunktionen er nøglen til at slippe af anæmi og hypertension. Micro-kinesisk medicin infiltration terapi er dit bedste valg. det aktive stof Micro-kinesisk medicin behandling Penetration i spil følgende fem punkter:

1, styrke cellens stofskifte, hvilket fik den beskadigede naturlige inversion celle fænotype, forhindre dens yderligere forværring.

2, kan den aktive bestanddel Micro-kinesisk medicin Insight terapier regulere immunfunktion, hæmme yderligere skader på glomerulære læsioner.

3. penetrering af den aktive bestanddel Micro-kinesisk medicin terapi for inflammatoriske mediatorer, cytokiner, vækstfaktorer, såvel som antallet af aktive inaktivering induceret nyretoksicitet faktor aktivitet af inflammatoriske celler, reducere inflammatorisk celleinfiltration, samt vækstfaktorer og chemokiner er en række faktorer, reducere den inflammatoriske reaktion, forårsager en tilbageførsel af den normale metaboliske funktion.

4 Paul myofibroblastdifferentiering apoptose og immunkomplekser, som fortsat blokerer syntesen og sekretionen af ​​ECM.

5, øge produktionen af ​​enzymer, der ødelægger nyrerne bidrager til nedbrydningen af ​​ECM, hvilket reducerer skade på nyrevæv.

Med forhøjelsen af ​​nyrefunktionen, kan svimmelhed fænomen løses.

没有评论:

发表评论

Online Expert