2015年7月14日星期二

Hvad er symptomerne på polycystisk nyresygdom?

Hvad er symptomerne på polycystisk nyresygdom
Symptomer på polycystisk nyresygdom kan forekomme ved fødslen eller senere i livet.

De vigtigste symptomer på polycystisk nyresygdom er smerter i den nedre ryg og øvre abdomen, lidelser i det kardiovaskulære system, blod i urinen, tørst, øget vandladning.

Smerter i omkring halvdelen af ​​tilfældene starter i en tidlig alder. Typisk, smerten er ikke konstant. Primære bliver smerte, og senere, når størrelsen af ​​nyrerne væsentligt forøget, slutter epigastriske smerter.

Hos patienter med polycystisk nyresygdom kan forårsage smerte i hjertet, hovedpine og svimmelhed, øget blodtryk.

Synlig for det blotte øje, forekommer blod i urinen hos patienter med polycystisk nyresygdom i omkring halvdelen af ​​tilfældene. Dette symptom er også ustabil.

For de senere stadier af polycystisk nyresygdom karakteriseret ved udviklingen af ​​nyresvigt i nogen grad. Denne tilstand er karakteriseret ved progressiv metabolisk lidelse, og tegn på forgiftning. Gradvist øget tørst og vandladning volumen, træthed. Gradvist mister evnen til at arbejde.

Komplikationer af polycystisk nyresygdom er stendannelse i nyrerne, pyelonefritis, betændt cyster, blødning i dem. Nyrer i polycystisk sygdom er mere modtagelige for dannelsen af ​​ondartede tumorer, læsioner af tuberkulose bakterier og så videre.

Ved extrarenale komplikationer af polycystisk omfatter malign hypertension (forhøjet blodtryk markant, svære at drug korrektion), kramper, blødning i hjernen (som følge af højt blodtryk), forskellige lidelser i nervesystemet og andre.

Til diagnosticering af polycystisk nyresygdom anvendes stort set hele arsenal af moderne metoder. Af særlig betydning i dynamikken i ultralyd og computertomografi.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert