2015年7月20日星期一

Behandling af V-nyresygdom

Behandling af V-nyresygdom
5 nyresygdom er nyrefunktionen af ​​patienterne var helt tabt og kan ikke længere fungere korrekt. men om rehabilitering af patienter med den femte artikel i kronisk nyresvigt? Denne artikel vil til dig opmærksomme sygdom patienter problemet 5-trins renal forklare.

I begyndelsen af ​​nyresvigt, kan du ikke finde nogen tydelige symptomer, men med forværringen af ​​sygdommen, flere og flere toksiner og metaboliske stoffer ophobes i nyrerne, og endelig vil der være alle de ubehagelige symptomer, såsom tab af appetit, kløe, hævelse, kvalme, , opkastning, endvidere er en række sygdomme, såsom anæmi. Hvis du har disse symptomer, du bedre gå til hospitalet for diagnose og behandling.

I dette tilfælde, uanset dialyse eller nyretransplantation nyresvigt kan hjælpe forlænge levetiden af ​​patienter med den femte artikel i nyresvigt, den normale behandling for femte artikel i nyresvigt, patienter var klar over, at nyre dialyse kan reducere nogle symptomer, men kun udskiftning af dialyse ressourcer nyre. langsigtede dialyse, vil nyrefunktionen gradvist falde, nogle af de symptomer er alvorlige, så er du nødt til at øge antallet af dialyse desuden i lang tid dialyse vil være alvorlige komplikationer, såsom forhøjet blodtryk, træthed. Denne dårlig livskvalitet. Denne situation vil føre til ændringer i det mentale, nogle patienter er skuffede.

For at løse dette problem, eksperter Shijiazhuang nefropati hospital omhyggelige forskning i næsten 30 år, udviklet en række medicinsk behandling for nyresvigt.

"Fire" er i fokus til at hjælpe patienter inddrivelse af nyrefunktionen, inklusive Meykan blanding, Micro-kinesisk medicin, kinesisk medicin til oral medicin, Foot Bath. Denne terapi, især orale og topiske medikamenter bouillon, den rolle, som disse to lægemidler fremmer blodcirkulationen kredsløb, åben cirkulationsbane. Fordi kun rydde meridianer, vil blod flyde på den rolle, orale lægemidler kan spille bedre. Hvis du vil gendanne nyrefunktionen fundamentalt mere, nogle af symptomerne gradvist forsvinde. Kun din nyrefunktion kan rettidig reparation, har du en masse mulige opsving.

没有评论:

发表评论

Online Expert