2015年7月28日星期二

Creatinin 600 for at undgå kirurgi

Creatinin 600 for at undgå kirurgi
I går vores bestyrelse oplevede en besked: kreatinin 600, 10 procent af nyrefunktionen, urin-indeks på 50, ledsaget af proteinuri, kreatinin, anæmi og symptomerne på ødem, ikke ønsker at gøre kirurgi, er der andre metoder til behandling? Vi forstår de følelser af patienterne, hvis du er også en lignende situation, jeg håber, at du kan læse på tålmodigt.

Nøgletal patient har patienten nået 5-trins kronisk nyresvigt er den sidste fase nyresygdom, i dette tilfælde, anvendes almindeligvis to behandlinger, herunder dialyse, og den anden er en nyretransplantation.

Dialyse kan sætte en ekstra metabolisme og overskydende elektrolyt fjernet fra kroppen, og man kan justere den vandige elektrolyt- og syre-base balance, og derfor, for at fjerne patientens symptomer. Men på samme tid, det kan let føre til en række dialyse komplikationer, såsom infektioner, og dialyse kan ikke reparere den beskadigede nyre, men også på lang sigt dialysepatienter afhængighed.

Nyretransplantation Nyre almindeligt kendt udveksling, hvilket betyder, at en sund nyre transplanteret ind i en patients legeme, i stedet for den oprindelige funktion af nyrerne. Med fremskridt inden for medicinsk teknologi, selv om succesraten for nyretransplantation er steget, men vil blive begrænset af mange faktorer. Således har vi også forstå grunden patienterne ikke vælger kirurgi.

Shijiazhuang nefropati hospital, i denne situation, vil vi bruge mikro-penetration af traditionel kinesisk medicin terapi og vil bruge andre terapi hjælper godbid. Micro-kinesisk medicin infiltration terapi masserer terapi bruges primært til reparation af beskadigede celler og forbedre nyrefunktionen, og beskytte den resterende nyre. Dette kan være fire fordele: vasodilatorer, antiinflammatorisk, antikoagulerende og blokerer renal fibrose proces med nedbrydning af den ekstracellulære matrix for at nå målet om forbedret nyrefunktion. Denne terapi kan også undgå de bivirkninger af orale lægemidler på fordøjelsessystemet og kan hurtigt få farmaceutiske ingredienser direkte ind i læsionen. Over tid, da reparation af nyren langsomt forbedre symptomer på nyrefunktionen, proteinuri, kreatinin, anæmi og ødem vil reducere eller helt fjerne. Derudover vores komplementære behandlingsformer har en række spa-behandlinger, urte bad og fodbad behandling og så videre.

Samlet set 600 for kreatinin, nyrefunktion, 10 procent af patienterne, vi vil forsøge at hjælpe dig med at undgå operation. Hvis du ikke har tydelige symptomer, ingen kvalme og opkastning, etc., for at undgå kirurgi i vores hospital er der en masse håb. Hvis du har spørgsmål, kan du konsultere vores læger online gratis eller i bunden af ​​meddelelsen, vil vi svare dig i tide.

没有评论:

发表评论

Online Expert