2015年7月20日星期一

Patienter med nyresvigt, som kræver opmærksomhed i deres daglige liv

Patienter med nyresvigt, som kræver opmærksomhed i deres daglige liv
på grund af skader på nyrer, vil nyrefunktionen fortsætte med at falde, så den nyrernes evne til at udskille affald vil blive reduceret. Således, for at undgå en større byrde på nyrerne, patienterne har mange forholdsregler i deres dagligdag.

Patienter med nedsat nyrefunktion opmærksomhed i dit liv?

1. som følge af lavere immunitet hos patienter med kronisk nyresvigt bør først styrke deres egen sundhed, regelmæssig motion, forbedre immunitet, men også nødt til at undgå træthed.

2. forebygge forkølelse, infektioner. på grund af influenza infektion kan forværre nyreskader, så patienter i deres daglige liv at være opmærksom på varme kulde, motion, undgå influenza-infektion.

3. at observere fysiske ændringer. Patienter med nyreinsufficiens kan forekomme med hypertension, ødem, træthed, tab af appetit, urin abnormiteter og andre symptomer. med henblik på at forebygge forringelse af patientens unormal, hvis den opdager usædvanligt organ bør gå til hospitalet, hvilket gør nyrefunktionsprøver, urin osv behandlingens start.

4. Deaktiver nefrotoksiske lægemidler. Fordi nogle antibiotika, ikke-steroide anti-inflammatoriske analgetika, diuretika, antihypertensiva, som indeholder giftige stoffer, men patienter med nyresvigt nødt til at deaktivere disse stoffer bedst træffes medicin under tilsyn af lægen. Samtidig bør patienter spochechnoy fiasko ikke narre til at tage medicin, bør du altid kontrollere nyrefunktionen, ændre dosis i forhold til graden af ​​faldet i nyrefunktionen, beskytter nyrerne til det maksimale omfang, behandlingen af ​​nyresygdomme.

Patienter med nyreinsufficiens opmærksomhed på detaljer i kosten:

1. rimelighed styre indtaget af protein. På grund af overdreven protein indtag vil øge byrden på nyrerne, så patienter med nedsat nyrefunktion bør tilføje mere af høj kvalitet protein, såsom mælk, æg, kød, fisk og så videre.

2. Støtte saltfattig diæt. Fordi patienter med nedsat nyrefunktion kan være fænomenet natriumretention vil begrænse saltindtag medvirke til at reducere byrden på nyrerne, forhindre eller reducere hævelser.

3. Lav fosfor og kalium diæt. på grund af nyresvigt, kan nyrerne ikke udskille overskydende fosfor og kalium vil formentlig medføre hyperkaliæmi og hyperphosphatæmi eller truer livet for de patienter, så patienter med nyresvigt bør begrænse deres indtag af fosfor og kalium, er eller ikke spise fødevarer med højt kalium og fosfor.

没有评论:

发表评论

Online Expert