2015年7月4日星期六

Nyresvigt er en fjende af sunde nyrer

Nyresvigt er en fjende af sunde nyrer
Nyrer - en vital orgel, uden hvilken mennesket ikke kan leve. Så ingen mobilisering af interne kræfter i kroppen eller andre tricks, samt alle former for healere og herbalists at genoprette eller erstatte tabte nyrefunktion (især når det kom til kronisk nyresvigt) ikke kan. Men det bør erindres, at under tilsyn af nephrologist og rettidig behandling af nyresygdom ESRD starten kan forsinkes i mange år.

Kronisk nyresvigt (CRF) - en alvorlig tilstand, som følge af hvilken en person gradvist "affald", og så helt stoppet fungerende ekskretionsorganerne systemet, eller rettere, dens vigtigste organ - nyrerne. Med andre ord, kroppen mister sin evne til at oprense naturlige måde; toksiner og andre skadelige stoffer ikke fjernes, men kun ophobes i kroppen, hvilket uundgåeligt truer den samlede forgiftning - når kroppen undergår irreversible ændringer og redde patienten ikke længere er mulig.

Ved kronisk, lange flagrende nyre beskadiges de vigtigste strukturelle elementer i nyre - nefroner, der producerer urin, og interstitiel væv omkring dem. Det samlede antal nefroner i nyrerne sunde tæt på to millioner, men altid virker kun nogle af dem. Nedlukning af drift, selv halvdelen nefroner ikke føre til et brud på vital aktivitet. Hvis patienten af ​​en eller anden grund en nyre ikke fungerer, så den anden, en sund nyre kan fuldt ud klare dens funktion. I det tilfælde hvor den operationelle tilstand er kun 40, 30 procent eller mindre nefroner proces uropoiesis forstyrret og koncentration i blod af kvælstofholdige stoffer, især urinstof stiger. Øget kreatinin og - et stof, der dannes i musklerne under deres drift, og som normalt udskilles i urinen. Hvis patientens blodets indhold af urinstof mere 8,5mmol / l, og mængden af ​​kreatinin overstiger 140 mmol / l, angiver starten af ​​kronisk nyresvigt. Undertiden kan tilstedeværelsen af ​​alvorlig nyreskade, det udvikler sig hurtigt. Men oftere det fører til sygdom varede i årevis, og undertiden årtier.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert