2015年7月19日星期日

Hvordan man behandler en dårlig smag i munden hos patienter med nedsat nyrefunktion

Hvordan man behandler en dårlig smag i munden hos patienter med nedsat nyrefunktion
Hvis du er en patient med nedsat nyrefunktion, kan du opleve, at du har en dårlig smag i munden. Så hvordan kan du hjælpe patienterne lindre symptomerne på dårlig ånde?

1. Patienter bør altid være opmærksomme på deres mundhygiejne, husk altid at børste tænder.

2. Prøv at begrænse dit indtag af protein. Således BUN er slutproduktet af protein, kan begrænsningen af ​​proteinindtag medvirke til at reducere niveauet af urea kvælstof i blodet.

3. Reducer niveauet af kreatinin i effektiv behandling af: mikro-penetration terapi af kinesisk medicin. grundlæggende penetration af terapi bruges i taljen for at reparere de skader nyrerne og reducere overskydende ekstracellulær stroma. Denne sammenfatning af behandling. Formålet med afslutningen af ​​behandlingen af ​​sygdomme, at være, at gradvist at reducere niveauet af serumkreatinin, og holde sig væk fra et liv i uræmi.

Vi har en masse af lignende patienter på hospitalet, der modtog vores behandling, har den tilstand forbedret nu. For eksempel Priyanka, kronisk nyresvigt, Indien. Det beviser, at vores behandling er effektiv, kan din tilstand forbedres med behandlingseffekt.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert