2015年7月16日星期四

om patienter med nedsat nyrefunktion spiser mandelmælk

om patienter med nedsat nyrefunktion spiser mandelmælk
Mandel mælk er nu ved at blive mere og mere populære, det vigtigste er at fokusere på de fordele og ulemper ved mandelmælk, kan nogle patienter med nyreinsufficiens har nogle spørgsmål, mandel mælk er godt for patienter med nedsat nyrefunktion?

For det første, mandelmælk til gavn for patientens helbred,

Holde knoglerne stærke

Selvom der er mange doser af calcium, men mandelmælk kan reducere risikoen for gigt og osteoporose, forbedre immunitet, og D-vitamin kan forbedre knogle sundhed af patienten.

Giv mineraler

Mandelmælk har en rig fosfor, kalium og zink. et mineral er en vigtig faktor i knogle sundhed og fysiske sundhed. Men for patienter med elektrolytforstyrrelser, hvilket ikke anbefales at drikke mandelmælk.

Fra indholdet af ovenstående, ved vi, at patienter med nyresygdom kan drikke mandelmælk, betyder det ikke, at alle patienter kan drikke mandelmælk. Det afhænger af din tilstand af situationen.

For patienter med nyresvigt, er det vigtigt at bemærke, mandel mælk er en erstatning for dem, det vigtigste er for dem at søge effektiv behandling. Hospital Shijiazhuang nefropati naturlige terapi har vist sig at være effektiv i at reparere skaderne og genoprette normal nyrefunktion. Micro-kinesisk medicin penetration terapi er effektiv i behandling af nyreinsufficiens. Dette er lokal terapi. Hvis du vil vide mere om mikro-kinesisk medicin penetration behandling af oplysninger, kan du kontakte os direkte via internettet læger.

没有评论:

发表评论

Online Expert