2015年7月20日星期一

Patienter med nedsat nyrefunktion kan du spise papaya

Patienter med nedsat nyrefunktion kan du spise papaya
kochkovoy nyresvigt er en alvorlig skade på grund af forskellige årsager. Klinisk opdelt i akut nyresvigt og kronisk nyresvigt, alvorlig prognose er en af ​​de store livstruende sygdomme. Patienter med nedsat nyrefunktion har strenge kosten restriktioner, de kan spise papaya?

Generelt patienter med nyresvigt kost til et højt kalorieindhold, lav volumen-højt proteinindhold, lavt fosfor kost med essentielle aminosyrer, der svarer til vitaminer, mineraler og sporstoffer.

Papaya har høj næringsværdi og betydning af lægemidlet, dets ingredienser er rig på vitamin A, vitamin B-kompleks, C-vitamin og E-vitamin, højt fiberindhold, mineraler, enzymer elementer der. Ifølge rapporter, hvis folk jævnligt spiser papaya godt for kroppen. Papaya nærende og indeholder færre kalorier, god til vægttab, og papaya hjælper skylle ud toksiner fra kroppen. nyresvigt kan spise papaya. Patienter med nyresvigt på grund af nedsat nyrefunktion, toksiner kan ikke ordentligt fjernet fra kroppen, ofte spiser papaya kan hjælpe slippe af toksiner. Derudover kan der også papaya afhjælpe forstoppelse og andre gastriske symptomer, så patienter med nyresvigt ofte spiser papaya kan også forbedre symptomerne svimmelhed, kvalme og øget appetit. papaya indeholder mange β-caroten, som er en naturlig antioxidant, og har anti-cancer virkning. Det synes det papaya har mange fordele, men også hjælper patienter med nyresvigt, fordi patienter med nedsat nyrefunktion kan du spise papaya?

Selvom papaya kan øge appetitten hos patienter med nedsat nyrefunktion, øge immunitet, hæmmer væksten af ​​kræftceller, men der er papaya er rige på proteiner, fedtstoffer og baser papaya, så patienter med nyresvigt bør spise mindre.

Generelt kan patienter med nyresvigt spiser papaya, men mindre udstyret, kan under vejledning af en læge, i henhold til din tilstand til at spise den nødvendige mængde papaya.

没有评论:

发表评论

Online Expert