2015年7月16日星期四

Proteinuri er nyresvigt?

Proteinuri er nyresvigt
Nogle gange vil vi finde ved vandladning urin usædvanlig stor mængde bobler, vil nogle mennesker ignorerer dette fænomen, vil nogle mennesker tror, ​​at dette er et meget alvorligt fænomen. Forskellige mennesker har forskellige fortolkninger for de mennesker, der har nyresygdom, de er meget bekymrede over skummende urin. Da dette er de typiske symptomer på nyreproblemer, men viser også, at forværringen af ​​nyrefunktionen, hvis den ikke behandles i tide, vil føre til en meget alvorlig tilstand.

Men ingen skummende urin nyresvigt, for bedre at kunne definere skummende urin, du kan gøre disse tests, såsom urinanalyse, urin protein elektroforese, 24-timers urin protein, protein i urinen.

Men disse tests, kan du have forudgående kendskab til urin.

Hvis boblen er stor eller størrelsen ikke er ensartet, kun varer i kort tid, er det skummende urin er normal, dette skyldes organiske stoffer og uorganiske stoffer i urin, såsom glucose og mineralsalte.

Hvis skummet var stor og hastigt forsvinder, kan det betyde, at de urin sukker stoffer.

Hvis boblen er tynd og ikke forsvinder i lang tid, kan det være proteinuri.

Hertil kommer, skummende urin, hvis en patient har uopsættelighed, hyppig vandladning, dysuri, eller hævelse, højt blodtryk anbefales til patienter med nyresygdom til lokale hospitaler til tidlig diagnose og rettidig og tilstrækkelig behandling,
For patienter med nedsat nyrefunktion, skummende urin er fælles.

没有评论:

发表评论

Online Expert