2015年7月17日星期五

Som en traditionel kinesisk medicin behandling af polycystisk nyresygdom?

Som en traditionel kinesisk medicin behandling af polycystisk nyresygdom
Vores hospital bruges primært traditionel kinesisk medicin til behandling af nyresygdom. Ved behandling af polycystisk nyresygdom, vi primært bruger oral medicin, "fjernelse af polycystisk), og anvendelsen af ​​traditionel kinesisk medicin" Micro-kinesisk medicin terapi "for at fjerne cyste og forbedre nyrefunktionen." Micro-kinesisk medicin terapi "er ikke at pumpe flydende penetration eller reducere trykket konservativ behandling. Det er uden lokal behandling af nyre akupunkturpunkter på bagsiden. Under mikrobølge medicinsk udstyr, penetration af lægemidlet gennem huden direkte ind i de renale læsioner. Vi bruger mikro-kinesisk medicin til at udvide blodkarrene og fremskynde blodcirkulationen cyste væg, således at cyster skrumpe, hvilket reducerer permeabiliteten af ​​cyste. Det hæmmer proliferation af epitelceller, mindske væskesekretion cyste. Når forskellen i det indre tryk cyste, efterhånden bliver mindre, og derved reducere sammentrykning af det omgivende væv, forbedrer mikrocirkulationen og blokere udviklingen af ​​renal fibrose. Således, efter forsvinden af ​​tilbagevendende cyster og symptomerne ischeznut.i som nyrefunktionen er at få en god bedring.

Micro-kinesisk medicin terapi er en fremgangsmåde til behandling af nyresygdom hos vores hospital. Denne terapi har været behandling af patienter fra mere end 64 lande, hjælper dem til gradvist slippe af dialyse og forbedre nyrefunktionen.

Vi har en masse af lignende patienter på hospitalet, der modtog vores behandling, har den tilstand forbedret nu. F.eks http://www.hospital-kidney.com/for-patients/. Det beviser, at vores behandling er effektiv, kan din tilstand forbedres med behandlingseffekt. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert