2015年7月25日星期六

Seks faktorer føre til kronisk nyresygdom tilbagefald

Seks faktorer føre til kronisk nyresygdom tilbagefald
Kronisk nyresygdom er en vanskelig sygdom, mange patienter med nyresygdom er et vedvarende problem, som gjorde dem meget forstyrret. hvorfor kronisk nyresygdom ofte gentage sig? Hvilke faktorer få dem til tilbagefald det?

1. forkølelser og infektioner

Kolde og infektioner er en af ​​de mest udbredte faktorer, der fører til kronisk nyresygdom gentagelse. Vejret bliver koldt eller foranderligt, hvis folk ikke betaler opmærksomhed, vil være koldt. Samtidig, almindelige infektioner med respiratoriske infektioner, urinvejsinfektioner, hud trauma, infektion, og således føre til tilbagefald af kronisk nyresygdom.

2. Forebyggende vedligeholdelse ikke er på plads, ikke er opmærksomme på kost

Hvis du ikke følger instruktionerne fra lægen for at forebygge og udvikle en kost i deres daglige kost, spise for meget natrium og kalium kost, øget byrden på nyrerne og hjertet, kan det forårsage en gentagelse af nyresygdom.

3. overvældet

Overbebyrdede og føre til tilbagefald af kronisk nyresygdom, som en skarp bevægelse, opholder sig op sent, overarbejde.

4. Hypertension

Uløselige forbindelse mellem højt blodtryk og nyresygdom, nyresygdom kan forårsage højt blodtryk og højt blodtryk kan også forårsage nyresygdom.

5. nefrotoksiske lægemidler

For patienter med nyresygdom, vil de tage nogle lægemidler til at stabilisere den betingelse, men mange har nefrotoksiske lægemidler, såsom antibiotika, ikke-steroide anti-inflammatoriske analgetiske, forskellige angiografisk middel. Tager disse stoffer vil forårsage nefrotoksisk nyresygdom.

6. negative følelser

Stemningen er væsentlig indflydelse på sygdommen, negative følelser og humørsvingninger bliver mere kraftigt incitament for gentagelse af nyresygdom.

Seks faktorer, der kan føre til kronisk nyresygdom tilbagefald, så jeg håber, at du bliver nødt til at tiltrække en masse opmærksomhed i det daglige liv, forebyggelse af influenza-infektion, opretholde en sund og fornuftig kost, undgå overdreven motion, blodtryk kontrol, undgå nefrotoksiske lægemidler og opretholde en god stemning

没有评论:

发表评论

Online Expert