2015年7月15日星期三

Lupus nefritis kan kureres?

Lupus nefritis kan kureres
Lupus nefritis kan kureres? Virkelig. Blot for at opdage og tage passende behandling, kan helbredes. Ikke desto mindre har mikro kinesisk medicin i behandlingen af ​​kronisk nyresygdom opnået en god terapeutisk virkning. Denne terapi kan være fire måder at behandle lupus nefritis.

1 udvidelse af blodkar: dilatation af blodkar i et forsøg på at forbedre blodcirkulationen nyre status på hvert system, lettet iskæmi og hypoxi i hver interne nyreceller giver et godt miljø for genoprettelsen af ​​mesangialceller.

2 Anti inflammation: er at reducere infiltrering af inflammatoriske celler, reducere yderligere skade på mesangialceller.

3 antikoagulation: reducere presset trombose for at genoprette summen af ​​mesangialceller.

4 Nedbrydning: Grundlæggende for at klare immunkomplekser og udleder den ekstracellulære matrix i urinen.

Hvis du bruger medicin, skal den videnskabelige metode være en metode til at kombinere behandling af kinesiske og europæiske medicin. Ikke bare en måde at bruge, at kun kinesisk medicin behandling. Der er mange begrænsninger for at bruge kun en enkelt behandling. Via rationel anvendelse af de fire foregående terapeutiske indgreb, vil de glomerulære epitelceller kapillærerne blive genoprettet, dens normale fysiologiske funktion naturligt komme sig. Epitelbarrierefunktionen er genoprettet, også fordi disse funktioner genoprettes vil proteinet forsvinde naturligt.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

没有评论:

发表评论

Online Expert